Servis veš mašina Palilula

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Naši serviseri rade na teritoriji čitavog grada, tako da na svaku adresu mogu da stignu za najdalje sat vremena, ako su u pitanju hitne intervencije. Naravno, kod ovih intervencija se primenjuje drugačiji cenovnik, iz opravdanih i razumljivih razloga. Dalje, to bi značilo da naše majstore možete pozvati u bilo koje doba dana ili noći, nakon radnog vremena, tokom praznika, državnih i verskih, preko vikenda, godišnjih odmora... Za njih ne  postoje dani kada se ne radi, i kada neće biti u stanju da vam pomognu.

Popravka veš mašina Palilula


Ipak, da ne bi došlo do hitnih intervencija, kada ljude obično hvata panika, mnogo je bolje da svoju veš mašinu održavate na vreme. To bi značilo redovno servisiranje od strane ovlašćenih majstora. Ovo mogu da budu rutinski pregledi uređaja, kada će se očistiti filter, na primer. Filter služi da spreči prodiranje iz bubnja u ostatak veš mašine svega onoga što tamo ne bi trebalo da dospe. To mogu da budu dlake ili dugmad i mnogo toga još. 

Druga stvar koju domaćice same mogu da odrade, jeste da brinu o tome koliko veša stavljaju u bubanja. Nikada ne bi trebalo prekoračiti količinu suvog veša koju je predvideo proizvođač. Čak je bolje staviti i manje, jer se tada svaki komad garderobe pojedinačno bolje opere, dakle, efikasnost pranja je veća. 

Majstor za mašinu za pranje veša Palilula


Kada pretrpavate veš mašinu može da dođe do toga da se spusti bubanja, da stradaju ležajevi i mnogo toga još... Neki od kvarova su i pokvareni programatori, kada ne možete da uspostavite komunikaciju sa mašinom, da tako kažemo. Sve ove kvarove, naši majstori veoma uspešno i brzo rešavaju. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Paliluli


Nije redak slučaj da ljudi žele preko telefona da objasne šta nije u redu i da onda očekuju da se kaže tačna i precizna cena. Ipak, to nije moguće pre nego što majstor pogleda vaš uređaj, i uspostavi dijagnostiku. Preko telefona, a na osnovu onoga što objašnjavate, može da se pretpostavi šta nije u redu, i da se kaže neka orijentaciona, paušalna cena, ali ona u stvarnosti može biti ili niža ili možda viša. Zbog toga se sve ovo izbegava, te se klijenti mole za strpljenje, pošto je inače sam dolazak na vašu adresu potpuno besplatan, i obavlja se u vreme koje vama odgovara.

Cene popravke veš mašine su uvek realne i veoma prihvatljive svakome, ko želi kvalitetnu uslugu.