Servis veš mašina Dedinje

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Sigurno vam se bar jednom desilo da voda iz mašine neće da izađe kroz crevo, nakon završenog programa, već ostaje u bubnju, što rezultira uflekanim vešom, koji se može i ubuđati od prljave vode. Razlog za to je najčešće zapušen filter ili crevo.

Preporučujemo da prepustite majstoru dijagnostiku kao i čišćenje filtera i creva.

Popravka veš mašina Dedinje

Filteri u veš mašini se moraju redovno čistiti, jer vremenom sigurno dolazi do njihovog začepljenja. Često u filterima završe ostaci i delići iz džepova pantalona i jakni koje peremo, određeni metalni delići od odeće, i vlakna, koja se nakupljaju i prave prepreku vodi koja nakon programa mora da izađe napolje, kako bi veš mašina ponovo mogla da započne novi ciklus pranja. Ukoliko niste vešti u dijagnostici i popravkama, radije prepustite to profesionalcima. Izaberite kvalitetnog majstora za popravku i dijagnostiku veš mašina.

 

Majstor za mašinu za pranje veša Dedinje

Majstor pre svega mora biti stručan, dolaziti u dogovorenom roku, jer ipak neke intervencije zahtevaju hitan dolazak, kao kada nastane kvar na mašini za pranje veša, koja rezultira poplavom u kupatilu.

 

Zapušeni filteri mogu da dovedu do kvara na pumpi koja izbacuje vodu i uticati na centrifugu u veš mašini. Veš neče moći lepo da se ocedi, a pumpa neće izbacivati vodu. Ukoliko vam bude potrebna zamena pumpe, čišćenje filtera ili nekog drugog dela u mašini, majstor koji izađe na teren će vam objasniti, koji svi kvarovi mogu da dovedu do problema i šta bi trebalo da se uradi da do toga ne dođe. Jedna od tih stvari, svakako je pravilno korišćenje veš mašine, odabir adekvatnih programa u odnosu na veš koji peremo, redovan servis uz blagovremenu zamenu svih delova. Na taj način čuvamo veš mašinu, prdužavamo joj radni vek i imamo ispravnu veš mašinu koja dobro pere, u svakom trenutku.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Dedinju

Iako anagažovanje majstora iz oglasa deluje kao povoljnija opcija, uvek je bolje angažovati ovlašćeni servis za popravku veš mašina, kako bi bili sigurni da će svaka popravka biti obavljena adekvatno i stručno. Ipak, u ovlašćenom servisu ne može raditi bilo ko, već samo majstori sa licencom, koji stoje iza svog rada i usluga. Oni rade zamenu samo proverenih rezervnih delova i uvek će vam dati račun i garanciju, što je posebno važno ako ste pravno lice i potreban vam je ovlašćeni servis za popravku veš mašina. Tako neće biti neprijatnih iznenađenja, a majstori će uvek znati stanje vaše veš mašine i moćiće brže da vam pomognu.