Kada se uključi veš mašina puca u njoj a ne izbija osigurač

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada uključite veš mašinu a osigurač ne izbija, ali dolazi do lupanja i pucanja unutar veš mašine to može ukazivati na nekoliko stvari.


Moguće je da postoji kvar u samoj veš mašini. Ponekad su određeni delovi oštećeni ili zbog olabavljenosti delova dolazi do vibracija i lupanja. Trebalo bi da pozovete majstora da pogleda veš mašinu i da utvrdi pravi razlog lupanja u veš mašini.
Ponekad problem nije u veš mašini, ona je ispravna ali dolazi do problema u instalciji, kada je veš mašina loše povezana.
Potrebno je proveriti priključke osiguače i kablove kako ne bi izbio strujni udar.


Loša vodovodna instalacija takođe može proizvesti  probleme sa veš mašinom.


Kako biste ustanovili razloge lupanja i pucanja veš mašine, posavetujte se sa našim majstorima. Naš servis možete pozvati svaki dan u bilo koje vreme i zakazati intervenciju.Ukoliko smatrete da je situacija hiitna da postoji  mogućnost strujnog udara ili osetite varnice u veš mašini, pozovite našu službu za hitne intervencije.


Naši majstori u zavisnosti od uzroka, preduzeće sve mere kako bi popravili sve što je oštećeno i u kvaru i zameniti delovima koji su potrebni.


Svaki naš klijent dobija račun i garanciju, a možete nas pozvati za popravku svih električnih uređaja, od vaše mašine, šporeta, sudo mašine do malih aparat.


Uvek je važno proveriti eketro instalacije i zato je to prvi korak naših majstora kada dođu na vašu adresu, kako bi zamenili sve kablove i instalacije da biste vi  ostali bezbedni.