Oseća se se smrad iz mašine za veš

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

 Neugodan miris koji dolazi iz mašine za veš je poslednje što vam je potrebno posebno jer se taj miris širi i na vešu koji bi trebalo da bude sveže opran i mirišljav.  Postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste rešili ovaj problem i sprečili da se smrad širi oseća i širi iz veš mašine

Morate redovno održavati veš mašinu, a u tome će vam najbolje pomoći naši vodoinstalateri. Redovan servis je najsigurniji put da izbegnete iznenadne kvarove i popravke. Redovno čistite filtere, očistite filtere za prašinu i ostatke nakon svakog ciklusa. To će pomoći u sprečavanju nakupljanja nečistoća koje mogu uzrokovati mirise.

Pravilno dozirajte deterdžent jer prekomerna upotreba deterdženta može uzrokovati nakupljanje deterdženta u mašini i izazvati neprijatne mirise.

Upotreba odgvarajućeg i kvalitetnog deterdženta za veš pomoći će vam da sprečite  neprijatan  miris i imate čistu i svežu odeću.

Veš mašine često imaju ciklus čišćenja. Koristite ovaj ciklus povremeno kako biste temeljno očistili unutrašnjost mašine.

Gumu na vratima  za veš može biti mesto nakupljanja prljavštine i buđi. Redovno čistite ovu gumu kako biste uklonili mogućnost nastanka buđi i prljavštine.

Proverite da nema začepljenja u odvodnoj cevi jer ona može uzrokovati neugodne mirise. Ako nakon primene ovih koraka i dalje imate problema s neugodnim mirisima, možda je potrebno pozvati vodoinstalatera da pregleda mašinu za veš, jer postoji mogućnost da postoji neki problem u mašini koji zahteva popravku, a postoji mogućnost da je problem neprijatnih mirisa u cevima za odvod.