Popravka i zamena elektromotora veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kod popravke veš mašina, postoje kvarovi koji se javljaju češće i oni koji se pojavljuju ređe. Isto tako, neke kvarove je lakše popraviti i to može i lice koje nije previše iskusno, a i opravke koje zahtevaju visokokvalitetnog majstora.

Dobar primer za to je popravka termostata. Ovo je kvar koji se dešava retko, i jedan servis koji ima dosta posla, na godišnjem nivou popravi tek oko desetak ovih delova, ili ih zameni. 

Sa druge strane, zamena i popravka elektromotora veš mašine je složena intervencija, javlja se često i traži majstora koji će biti iskusan, vešt eletričar.

Šta je to elektromotor? On se sastoji od rotora i statora. Kao što sami nazivi ovih delova govore, rotor se okreće, a staror ne. Iz iskustva majstora, znamo da se rotor češće kvari. Unutar starora nalazi se rotor. 

Kada se radi popravka elektromotora veš mašine, tada se obavlja vinklovanje rotora na kolektorskim motorima, popravka ili zamena kondenzatora, ležajeva i četkica rotora. Isto tako, radi se i vinklovanje statora, i moguće je da se odradi premotavanje jedne ili obe strane. Postavlja se i termozaštita.

Ovo su poslovi koje ne biste mogli da izvedete sami, pa čak i ako imate alat, dobru volju i nešto iskustva oko popravki veš mašina. Ako se menja ceo deo, odnosno, kompletan elektromotor, tada je važno obratiti pažnju na to šta se kupuje. Nekoga privuku niske cene nekog dela i to onda obično znači da u svoju mašinu ugrađujemo deo sumnjivog porekla, kome se ne zna proizvođač, a svakako nema ni garanciju. 

Naši majstori, kada ih pozovete, doći će u vreme koje vama odgovara, i obaviće ovu intervenciju. Pre toga će proveriti o čemu se tačno radi i da je kvar zaista do elektromotora. Ovo se obavlja preciznom dijagnostikom. 

Delovi koje koriste naše ekipe potiču od poznatih svetskih proizvođača, ili bolje rečeno, od proizvođača čija je i veš mašina koju posedujete. Deo ima svoju garanciju, tako da vam je to osiguranje da se neće kvariti u dugom vremenskom periodu i da će raditi besprekorno.

Pored toga što je deo originalan, veoma je važno i da ugradnja bude profesionalna. Ako taj deo posla se ne uradi kako treba, onda nije urađeno, tako reći, ništa.

Dolazak naših majstora do vas se ne naplaćuje, oni će doći u vreme koje vama odgovara, a cena usluga je svakome prihvatljiva jer je veoma realna. Pozovite i dogovorite se oko svega.