Servis veš mašina Cerak

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Možda ste tek nabavili svoju prvu veš mašinu i ne znate kako da je održavate i kako da je montirate. Postoje korisni saveti koji će vam pomoći da vašu veš mašinu održite što duže u odličnom stanju, a vaš najvažniji zadatak, je da pratite uputstva i da pronađete  pravog servisera, majstora za veš mašine.

Popravka veš mašina Cerak


Znajte da majstori nisu zaduženi samo za popravku mašine, već ih možete pozvati da vam montiraju i pripreme mašinu za rad. Kada dođu na vašu adresu, pitajte ih sve što vas zanima, o različitim prgramima, količini praška koji se stavlja u mašinu i svim funkcijama na veš mašini. To je mnogo bolje opcija nego da od početka pogrešno koristite veš mašinu i tako da izazovete kvar u veoma kratkom roku. Ne stidite se da majstora pitate sve o vašem modelu veš mašine. Dobra komunikacija sa majstorima je veoma važna, jer će vam oni kasnije biti potrebni, kada se neki deo u mašini pokvari ili vam je potreban redovan servis veš mašine.

Majstor za mašinu za pranje veša Cerak


Ne bežite od redovnog servisa veš mašina, on je veoma važan, naročito ako imate perionicu veša i firmu gde su vema potrebne ispravne veš mašine. Iako deluje da je sve u redu sa veš mašinom, bolje je proveriti i bar jednom godšnje zakazati redovan servis veš mašine, bez obzira da li postoji kvar ili ne. Postoje oštećenja u veš mašini, koja nisu vidljiva na prvi pogled, ali ako se zapuste, mogu dovesti do kvara, zbog kog će biti potrebna zamena delova. Jedan od tih prmera je grejač, na kome se nakuplja kamenac. to se ne vidi spolja,a li kada se kamenac dovoljno nakupi, on otežava rad grejača, grejač ne može da zagreva vodu i to vremenom dovodi do kvara na grejaču. Ukoliko ne čistite kamenac redovno, u okviru redovmog servisa, očekujte da ćete morati da zamenite grejač.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Ceraku


Pre svake popravke ili servisa, budite sigurni da ste izabrali ovlašćenog servisera, jer loš majstor može da vam napravi mnogo više štete, nego sam kvar. Obavezno tražite garanciju na delove i uslugu, kao i račun  i pažljivo bečežite sve šta je na mašini urađeno. Tako ćete imati jasniju sliku, a i pomoćićete majstoru, kada sledeći put dođe kod vas. Popravka i servis biće efikasniji, a vaša veš mašina će bolje raditi.