Servis veš mašina Dorćol

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Servisi za veš mašine, osim što pružaju usluge fizičkim licima, pružaju usluge i pravnim licima, odnosno firmama koje za potrebe svog posla koriste veš mašine. Takve firme su npr. perionice veša, hosteli, apartmani i druge delatnosti, u čiju uslugu spada pranje veša. Takve firme obično već sarađuju sa nekim od ovlašćenih servisa, koji im redovno servisira i održava veš mašine. Kod takvog tipa usluge, važno je da veš mašine uvek rade besprekorno i da ne postoji kvar koji će iznenada usporiti posao. Zato servis veš mašina ćešće radi usluge popravke i servisa veš mašina, kako bi klijenti imali jasnu situaciju a svi nedostaci bili uklonjeni na vreme.

Popravka veš mašina Dorćol


Budući da firme imaju više veš mašina koje je potrebno servisirati, te da su intervencije i popravke češće, nego u domaćinstvima, gde klijenti zovu, tek kada nastane kvar, ovlašćeni servisi za popravku veš mašina, pravnim licima omogućavaju niz pogodnosti i nekoliko načina plaćanja. Redovan servis veš mašna, važan je isto koliko i popravke. Na servisima se dijagnostikuju potencijalni problemi koji se blagovremeno rešavaju, a svi oštećeni ili istrošeni delovi menjaju novim. 

Majstor za mašinu za pranje veša Dorćol


Majstor za popravku veš mašina mora biti efikasan i dobar, kako bi bio sposoban da za veoma kratko vreme otkloni kvar. Majstor mora raditi sve popravke, od zamene grejača, zamene hidrostata, popravke vrata, zamene pumpe i drugih. Takođe, nije retkost da firme traže savet od ovlašćenih majstora za nabavku i ugradnju veš mašina. Obično su majstori koji ugrađuju veš mašine i povezuju ih u objektu, oni koji kasnije rade i servis i sve popravke.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Dorćolu


Firme najčešće sarađuju sa ovlašćeniim servisima, zbog garancije na usluge i delove i računa. Takođe, zbog čestih popravki, ovlašćeni servisi pravnim licima nude usluge po manjim cenama. Ovlašćeni servisi, mogu vam nabaviti sve rezervne delove, koje će ugraditi u veš mašine, tako da ne morate gubiti vreme na nabavku i odabir, kada ne znate koji model vam odgovara. Hitna služba je još jedan od razloga, zbog kog se firme odlučuju za ovašćen servis, jer mogu da dobiju uslugu popravke za veoma kratko vreme.