Mašina samo ponekad pusti vodu ispod

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je predviđena da radi pravilno i da pušta vodu pre početka procesa ranja u bubanja, a da zati  otpadna voda izlazi napolje kroz odvod. Bilo koje drugo ispuštanje vode van mašine ili u drugim delovima mašine je znak da se pojavio određeni kvar i da je mašina spremna za popravku. Uzroci mogu biti različiti a ovo su neki od njih.

Jedan od uobičajenih razloga za povremeno ispuštanje vode može biti zapušen odvod. Prljavština, dlake i drugi otpadci mogu se nakupljati u odvodu, ometajući normalan tok vode. Redovno čišćenje odvoda može pomoći u prevenciji ovog problema.

Proverite stanje creva koja povezuju mašinu sa vodom i odvodnim sistemom.  Oštećena creva mogu uzrokovati curenje vode. Ako primetite bilo kakve vidljive tragove vlage, pozovite naše vodoinstalatere i zakažite zamenu delova.

Preterano punjenje veš mašine može dovesti do nesrazmernog rasporeda tereta i povećati rizik od curenja. Pratite preporučene kapacitete pranja kako biste izbegli ovu situaciju. Takođe i pumpa za vodu koja je pokvarena može dovesti do curenja vode na mestima gde to nije predviđeno i zato obratite pažnju da li se problem ponavlja ili ne.

Ako se problem nastavi ili ukoliko niste sigurni u rešenje, preporučujemo da pozovete naš servis za popravku veš mašina. Povremeno ispuštanje vode može biti znak ozbiljnijeg problema koji zahteva pažljivu dijagnostikui stručno održavanje.  Pozovite nas i ne brinite. Od nas ćete nakon svake intervencije dobiti račun i garanciju kako biste se obezbedili za sve buduće popravke.