Glavi bubanj veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

 

U toku rada veš mašine, bubanj se okreće. Kada se on ne okreće pravilno ili počne da se glavi, to ukazuje na neki od kvarova koje možemo prepoznati i popraviti. kada se bubanj ne okreće, obično je problem u preopterećnosti bubnja vešom, zbog čega se kais isteže a bubanj postaje sve nestabilniji. Glavljenje bubnja ukazuje na to da je moguće da se on kači za neki deo koji je upao u veš mašinu ili je ispao iz ležišta. Svakako ne bi trebalo korstiti veš mašinu, dok neko od naših vodoinstalatera ne pogleda mašiu i ustanovi u čemu je problem.

Oštećen bubanj bi svakako trebalo promeniti, ali je pre svega potrebno utvrditi da li je oštećen bubanj ili se on ne vrti pravilno zbog programatora koji je pokvaren. Kako ne biste više razmišljali, najbolje je da zaustavite veš mašinu i isključite je iz struje. Takođe zaustavite i dotok vode.

Kvar na elektro motoru takođe je jedan od uzroka zbog čega  se bubanj  ne okreće pravilno.

Vodoinstalater koji dođe na vašu adresu će pogledati bubanj izvaditi ga iz veš mašine, što zahteva malo više rada i truda ali ne brinite. Naši majstor imaju puno iskustva i za relativno kratko vreme će popraviti bubanj koji glavi prilikom okretanja, kako ne bi oštetio i druge delove u veš mašini, zbog vibracije i trenja tokom rada.

Veoma je važno da se ovaj problem reši u što hitnijem roku, kako ne bi došlo do ekplozije veš mašine zbog bubnja koji se veliom snagom okreće nepravilno što može uzrokovati i oštećenja cele mašine.