Servis veš mašina Košutnjak

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ukoliko prašak ostane u odeljku za veš mašinu, nakon pranja, ukolio se veš nije oprao onako kako biste želeli ili se veš oseća na neprijatne mirise, vreme je da pozovete servisera. Neki od programa za pranje su veoma korisni i ako su pokvareni vreme je da pozovete majstora.

Popravka veš mašina Košutnjak


Programator je u vezi sa drugim delovima mašine, tako da im on odabirom određenog programa zadaje funkcije, kako grejaču tako i bubnju, centrifugi i hidrostatu. Ukoliko je bilo koja od ovih komponenti pokvarena, program neće dobro obaviti svoj plan pranja.

Svakako da ne morate odmah da pomislite da će biti potrebna zamena programatora, moguće je da moraju da se zamene određene komponente na štampanoj ploči, pre same zamene programatora. Prilikom zamene programatora, potrebno je pažljivo povezati priključke. Kada majstor popravi programator, pustiće ponovo mašinu u rad, kako bi proverio kako funkcinišu ostale funkcije, dnosno delovi veš mašine, kao što su hidrostat, pumpa, centrifuga i drugi. 

Majstor za mašinu za pranje veša Košutnjak


Vrlo je važno da koristte pravi program za pranje veša, jer u suprotnom vaš veš može da skupi ili ošteti. Agresivni programi, kao što je iskuvavanje, nije za osetljiv i fin veš , jer se može nepovratno oštetiti, nakon čega će biti neupotrebljiv. Kako biste sačuvali novac za novu garderobu, važno je da kada kupite novu mašinu pitate majstora za savet. Drtaljno proučite uputstvo i zapišite koji veš se pere po kom programu, kako biste maksimalno iskoristili moć veš mašine.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Košutnjaku


Kako ne biste našli majstora koji nestručno obavlja svoj posao, morate se osloniti na ovlaćenog servisera, koji zna da popravi sve delove u veš mašini, ali ima i adekvatan alat za popravku. Najbolja stvar kod ovlašćenih servisa za veš mašine je, pored garancije na delove i usluge, mogućnost hitnih popravki, koje su vam uvek dostupne, 24 sata dnevno/7 dana u nedelji. Majstori koji rade sami, nemaju obavezu da vam se odazovu u svako doba dana i noći. Ako budete bili u rizičnoj situaciji, da iz vaše veš mašine izlazi dim ili varnice, ili vam se desi poplava u kupatilu, tada je hitna služba presudna, a brz dolazak majstora najvažniji, kako bi se sprečila još veća šteta.