Servis veš mašina Košutnjak

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada primetite da prašak ostaje u odeljku za veš mašinu nakon završenog pranja, ili ako veš nije opran kako ste očekivali ili se osećaju neprijatni mirisi, to može biti znak da je potrebno pozvati servisera. Neki od programa za pranje veoma su korisni, ali ako su pokvareni ili ne rade kako treba, to može negativno uticati na rezultate pranja veša. U takvim situacijama, važno je kontaktirati majstora kako bi utvrdio uzrok problema i pružio odgovarajuće rešenje.

Serviser će temeljno pregledati veš mašinu kako bi identifikovao kvarove ili oštećenja koja mogu uzrokovati probleme sa pranjem veša. To može uključivati proveru sistema za ubacivanje i ispuštanje vode, funkcionalnost električnih komponenti, kao i pregledanje mehaničkih delova mašine.

Na osnovu dijagnostike, serviser će preporučiti potrebne popravke ili zamene delova kako bi se osiguralo optimalno funkcionisanje veš mašine. To može uključivati zamenu oštećenih delova, podešavanje programa za pranje ili čišćenje sistema kako bi se uklonili nakupljeni ostaci deterdženta ili nečistoća.

Važno je reagovati na prve znakove problema sa veš mašinom kako bi se izbeglo dalje oštećenje i osiguralo dugoročno funkcionalno korišćenje aparata. Pozivanje servisera u ranoj fazi može pomoći u sprečavanju većih problema i smanjenju troškova popravke na duže staze.

Profesionalni serviseri imaju iskustvo i znanje potrebno da efikasno dijagnostikuju i reše probleme sa veš mašinom, pružajući vlasnicima mir i sigurnost u pouzdanost njihovog aparata.

Popravka veš mašina Košutnjak

Programator je u vezi sa drugim delovima mašine, tako da im on odabirom određenog programa zadaje funkcije, kako grejaču tako i bubnju, centrifugi i hidrostatu. Ukoliko je bilo koja od ovih komponenti pokvarena, program neće dobro obaviti svoj plan pranja.

Svakako da ne morate odmah da pomislite da će biti potrebna zamena programatora, moguće je da moraju da se zamene određene komponente na štampanoj ploči, pre same zamene programatora. Prilikom zamene programatora, potrebno je pažljivo povezati priključke. Kada majstor popravi programator, pustiće ponovo mašinu u rad, kako bi proverio kako funkcinišu ostale funkcije, dnosno delovi veš mašine, kao što su hidrostat, pumpa, centrifuga i drugi. 

Majstor za mašinu za pranje veša Košutnjak

Vrlo je važno da koristte pravi program za pranje veša, jer u suprotnom vaš veš može da skupi ili ošteti. Agresivni programi, kao što je iskuvavanje, nije za osetljiv i fin veš , jer se može nepovratno oštetiti, nakon čega će biti neupotrebljiv. Kako biste sačuvali novac za novu garderobu, važno je da kada kupite novu mašinu pitate majstora za savet. Drtaljno proučite uputstvo i zapišite koji veš se pere po kom programu, kako biste maksimalno iskoristili moć veš mašine.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Košutnjaku

Kako ne biste našli majstora koji nestručno obavlja svoj posao, morate se osloniti na ovlaćenog servisera, koji zna da popravi sve delove u veš mašini, ali ima i adekvatan alat za popravku. Najbolja stvar kod ovlašćenih servisa za veš mašine je, pored garancije na delove i usluge, mogućnost hitnih popravki, koje su vam uvek dostupne, 24 sata dnevno/7 dana u nedelji. Majstori koji rade sami, nemaju obavezu da vam se odazovu u svako doba dana i noći. Ako budete bili u rizičnoj situaciji, da iz vaše veš mašine izlazi dim ili varnice, ili vam se desi poplava u kupatilu, tada je hitna služba presudna, a brz dolazak majstora najvažniji, kako bi se sprečila još veća šteta.