Mašina čim primi vodu odmah je izbaci

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ako vam se dešavalo da veš mašina primi vodu i odmah je izbaci, najverovatnije je problem u motoru koji bi trebalo da se pokrene i započne ciklus pranja kada voda uđe u bubanj. Međutim, zbog kvara na motoru, to se ne dešava već se voda izbacuje napolje.

Programator tada ne daje znak da mašina počne sa radom, već znak da se voda izbaci napolje zbog kvara na motoru. U ovoj situaciji trebalo bi da pozovete servis veš mašine i serviser će pogledati motor.

Kada se susretnete s ovim problemom, važno je razumeti uzrok kvara. Hidrostat u veš mašini je najvažniji deo koji reguliše unos vode u bubanj. Ako hidrostat zakazuje ili se zaglavi, mašina neprestano puni vodom, što može rezultirati prekomernim izlivanjem vode preko odvodnog creva. Ova neispravnost zahteva hitnu pažnju kako bi se sprečile dodatne štete ili havarije.

Ovakve popravke umeju da potraju, jer je popravka motora složenija i može zahtevati odnošenje cele mašine u servis.

Savetujemo da imate strpljenja jer će se čekanje isplatiti. Naši serviseri imaju više od 40 godina iskustva i puno strpljenja ali i sve potrebne licence i odgovarajući alat.

Činjenica da imamo hitnu službu za hitne intervencije mnogo pomaže našim klijentima da se opredele za nas i da nam prepuste ovako tešku popravku kao što je popravka i zamena motora na veš mašini.

Sa klijentima negujemo odnos pun poverenja i otvorenost a svi naši saveti i procesi popravke su transparentni.

Pozovite nas i zakažite dolazak. Tu smo za manje od pola sata na Vašoj adresi na teritoriji Beograda.