U toku pranja na veš mašini prestao da radi displej

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Jedan od čestih razloga za prestanak rada displeja može biti tehnički problem u elektronskim komponentama mašine. Može doći do nestanka napajanja na displeju zbog oštećenja kabla, problema s napajanjem, ili kvara u samoj elektronici. Ponekad, prašina ili vlaga mogu oštetiti električne komponente i uzrokovati prekid rada displeja.

U slučaju da se susretnete sa ovakvim problemom, prvi korak je provera osnovnih stvari. Potrebno je da proverite da li  je mašina pravilno priključena na struju, proverite osigurače i kablove, kako biste bili sigurni da nije došlo do problema u napajanju. Ako je sve u redu, pokušajte resetovati mašinu isključivanjem i ponovnim uključivanjem.

Takođe, moguće je da je problem softverske prirode. Pokušajte ponovo pokrenuti program pranja ili koristiti drugi program kako biste videli da li se situacija popravlja. Ponekad, ponovno pokretanje može rešiti privremene softverske smetnje.

Ukoliko vam sve ovo zvuči komplikovano, pozovite naš servis za popravku veš mašina. Mi radimo 24 sata dnevno u hitnim situacijama, Specijaliszovani smo za sve popravke i zamenu delova u veš mašinama. Samo donosimo zamenske delove za vašu veš mašinu i za sve delove i samu uslugu dobijate račun i garanciju nakon popravke.

Možemo doći za kratko vreme bilo gde na teritoriji Beograda što je još jedna naša prednost