Popravka elektromotora veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Neki kvarovi na veš mašinama se mogu smatrati jednostavnim i lakim, pa i majstor koji je početnik u ovom poslu može da izađe  na kraj sa njima. To može da bude nivelisanje veš mašine, čišćenje filtera i slično.

Ipak, postoje složenije intervencije, koje traže i zahtevaju majstora koji je stručan, poseduje veće znanje, iskustvo u praksi... Jedna od takvih intervencija je i popravka elektromotora. Ovo je jedan veoma važan deo veš mašine, koji je pokreće.

Šta je to elektromotor? On se sastoji od rotora i statora, i kao što nazivi ovih delova sami govore, rotor je deo koji se okreće, dok je stator deo koji je statičan i stoji.

U statoru se nalazi smešten rotor, a praksa govori da se rotor češće kvari. 

Kada majstor dođe na vašu adresu, on će prvo obaviti detaljan pregled i dijagnostiku uređaja. Na taj način će saznati zbog čega vaša veš mašina ne radi kako treba. Ako se ispostavi da je u pitanju elektromotor, tada se radi vinklovanje i servis rotora, ili vinklovanje i servis statora.

Takođe, elektromotor može i da se sasvim zameni novim delom. Ovi delovi koji se menjaju, potiču od proizvođača od koga je i sama veš mašina, tako da ne morate da brinete. Ne koristimo delove koji su sumnjivog porekla, sa niskim cenama, bez garancije, i slično. 

Na naše ugrađene delove dobijate garanciju, kao i garanciju na ruke majstora, tj. na pruženu uslugu. Samo zahvaljujući svemu tome, možete da budete sasvim mirni i da znate da će veš mašina raditi kako treba, te da se isti problem u skorije vreme neće javiti ponovo.

Kada nas pozovete, mi ćemo doći u vreme koje vama odgovara, a kada su u pitanju hitne intervencije, onda dolazimo u roku od samo sat vremena, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Ovaj dolazak ne naplaćujemo, ali ćemo napomenuti da hitne intervencije, iz razumljivih i sasvim opravdanih razloga, imaju nešto višu cenu u odnosu na redovne. 

Za nas ne postoje praznici, slobodni dani, vikendi, određeno radno vreme, godišnji odmori i slično. Dakle, svoj poziv možete da uputite bilo kada i da nas očekujete u najkraćem mogućem roku. Kada je reč o cenama, tada je najbolje da se strpite da mi pogledamo veš mašinu, ustanovimo u čemu je tačno kvar i onda vam saopštavamo novčani iznos koji je potrebno izdvojiti. 

Zahvaljujući ovoj praksi nema skrivenih troškova niti bilo kakvih neprijatnih iznenađenja, tako da su klijenti uvek zadovoljni.