Servis veš mašina Banovo brdo

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada imate firmu, npr. perionicu veša, veš mašine su vaše osnovno sredstvo za rad i zato je veoma važno da one uvek budu u besprekornom stanju, kako bi mogli da isporučite profesionalnu uslugu. Ukoliko dođe do kvara mašine, npr, upadnu sitni delići koji mogu dospeti u bubanj i uništiti veš koji perete za klijente. Zato pravna lica i perionice veša, uvek sarađuju sa ovlašenim servisom za mašine.

Popravka veš mašina Banovo brdo


Kod veš mašine veoma često stradaju creva za odvod i dovod vode. Ona mogu biti oštećena od sitnih delića koji dospeju zajedno sa vodom i prolaze kroz crevo, a mogu biti istrošena od previše koriščenja. Creva su odgovorna za dovod vode  do bubnja gde se pere veš, kao i za odvod vode do bubnja. Zamena creva je relativno jednostavna procedura, ali je potrebno da zamenu uradi profesionalni majstor za veš mašine. Takođe, važno je znati koji model creva odgovara kom tipu mašine, pa je nabavku rezervnog creva najbolje prepustiti majstoru. Ukoliko je crevo oštećeno, voda će curiti na sve strane, što stvara nered u vašem kupatilu, a i potencijalno je opasna zbog kontata sa strujom.

Majstor za mašinu za pranje veša Banovo brdo


Ukoliko imate perionicu veša, ali i ukoliko imate samo jednu veš mašinu u svom domaćinstvu, važno je da redovno servisirate veš mašinu. Fizička lica uglavnom zovu majstora, tek kada se nešto pokvari i veš mašina prestane sa radom, dok pravna lica moraju redovno servisirati veš mašinu, kako im se ne bi desio kvar usred posla i neprijatna iznenađenja. Ukoliko ih ipak iznenadi kvar, oni moraju imati kontakt od ovlašćenog servisa koji je u mogućnosti da brzo dođe na njihovu adresu i uradi popravku, kako bi nastavili sa radom.  Takođe, i fizičkim licima je potreban brz i efikasan majstor,a  kako biste to dobili, uvek birajte ovlašćene servise sa licencom.

Ovlašćeni servis za veš mašine na Banovom brdu


Ovlašćeni servisi rade na mnogo kvalitetniji način, jer imaju čitav spisak protokola i pravila koje moraju ispuniti. Takođe, njihova odgovornost je mnogo veća, moraju imati liccencu i zato pažljivo biraju koga će zaposliti kao majstora. Majstori koji rade u ovlašćenim servisima imaju mnogo skustva i znanja, kao i pravi alat za svaki vid popravke.Nakon završene usluge dobijate račun, garanciju na delove i mnogo korisnih saveta za korišćenje veš mašine. Ovi saveti se, pre svega, odnose na korišćenje različitih programa za pranje koji i dalje zbunjuju korisnike.