Šta ako se otvori jastuk dok se pere u mašini?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ako perete jastuke i on se otvori u mašini, verovatno ćete primetiti da se su se vlakna raspršila po svim delovima mašine. Ono što bi odmah trebalo da uradite je da isključite veš mašinu kako se vlakna dalje ne bi natapala i uništavala. Izvadite jastuk iz mašine i ostavite ga na mestu gde se može lako osušiti a da se dalje ne rasipaju vlakna. Najbolje bi bilo da jastuk stoji na terasi ili u dvorištu.

Što se tiče veš mašine najbolje bi bilo da pozovete električare da pogledaju mašinu, kako se punjenje jastuka ne bi dalje širilo i zaglavljivalo u delovima mašine. Znate i sami da kvarovi mogu nastati ako se komadići odeće zaglave, što može dovesti do neadekvatnog pranja i daljih kvarova. Zato je u ovom slučaju neophodno što pre pregledati veš mašinu kako bi se svi delovi očistili. Za tu intervenciju možete pozvati naše električare koji će proveriti da li su sve instalacije u redu.

U ovom slučaju u kvaru mogu biti svi delovi u veš mašini, zato je potreban detaljan pregled mašine. Tu smo za sve vrste kvarova na veš mašini, a naš električar će pogledati deo po deo, očistiti sve delove veš mašine i izvaditi ostatak vlakana iz jastuka.

Ukoliko je potrebno zameniti delove, ne brinite. Mi ćemo obezbediti delove i uraditi zamenu. u ovom slučaju ne može se precizirati koliko će popravka i čišćenje veš mašine trajati, jer kada se vlakna raspu po unutrašnjosti mašine to može napraviti veliki problem..