Servis Whirpool veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Zamislite kako bi funkcionisalo jedno četvoročlano domaćinstvo koje ima dvoje male dece, a nema veš mašinu, ili ima neku koja je u kvaru i ne funkcioniše?

Verovatno – nikako, zbog toga što pranje veša na ruke pripada davnoj prošlosti. 

Whirpool veš mašine spadaju u cenjenije i skuplje marke, pa se i očekuje da opravdaju novac koji ste dali  za uređaj. Ipak, da bi mašina radila kako treba i kvalitetno, vrlo je bitno da je redovno održavate i servisirate. Šta to tačno znači?

Serviser za Whirpool veš mašine


Pre svega, servisiranje veš mašina znači da ćete s vremena na vreme, očistiti njen filter. Hajde da kažemo da je ovo rutinska intervencija, ali je ipak potrebno da je obavi lice koje je stručno. Filter ima ulogu da skuplja svu nečistoću i prljavštinu sa veša, dlake, dugmad i sve što bi moglo da zapuši uređaj. Ovo je čest uzrok mnogo većih kvarova, jer ljudi jednostavno, zanemaruju da čiste filter. 

Popravka Whirpool veš mašina


Takođe, bitno je da pratite rad svoje veš mašine. Ukoliko primetite bilo kakve nepravilnosti, važno je da obavestite majstore. Stara izreka svih zanatlija glasi da se nijedan kvar nije popravio sam od sebe, već je samo postao veći. Kada imate veći kvar, to dalje implicira da ćete biti prinuđeni da platite skuplju popravku i da se možda menja deo koji je mogao da bude samo popravljen i saniran.

Majstor za Whirpool veš mašine


Ako baš sve zapustite, tada možda morate da kupujete i nov uređaj, a to je već veliki izdatak. Baš zbog toga je bitno redovno servisiranje, jer se zahvaljujući tome odrađuje preventiva, u stvari. Majtor na vreme uočava šta sve nije u redu i reaguje, tako što u startu sanira nepravilnosti.

Whirpool servis za veš mašine Beograd


Cene rada naših majstora su veoma realne, tako da svako može da priušti sebi ovu uslugu, ma koji kvar da je u pitanju. Za naše ekipe ne postoje mali i veliki kvarovi, već su svi isti, i uvek će izaći na teren, u bilo koje doba dana i noći da pozovete. 

Iskustvo dugo preko dvadeset godina, garantuje da nijedan kvar neće ostati nepopravljen, samo je pitanje šta tačno treba da se uradi. Ovaj detalj i informaciju, majstori mogu da vam saopšte tek kada pogledaju vašu veš mašinu. Zbog toga se upravo, izbegava davanje paušalnih procena preko telefona, već samo orijentacionih, ako baš klijent to zahteva, uz ogradu, da cena koja je konačna može biti i viša i niža od one koju ste čuli pre pregleda uređaja.