Servis veš mašina Zemun

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašine mogu da se pokvare iz mnogo razloga. Recite nam, koliko puta ste videli da vaša prijateljica stavi u bubanj više veša nego što je to predviđeno? Ova dama verovatno misli kako će tako više posla da završi odjednom, da opere više veša i da pri tome uštedi električnu energiju. Ipak, da li je to tako?

Naravno da ne. Kada kupujete uređaj, najpre morate da vidite za koju količinu veša je on namenjen i to može da bude pet ili sedam kilograma suvog veša i slično.

Dakle, čitajte uputstva proizvođača. Takođe, kada se pere mnogo veša u veš mašini, on ni ne može da se opere lepo i da se postigne isti kvalitet pranja, kao kada se pere manje komada garderobe ili posteljine. 

Popravka veš mašina Zemun


Postoji niz kvarova koji se javljaju kod veš mašina i jedan od njih je zapušen filter. Do ovoga dolazi ako se filter ne čisti redovno, pa on na sebi nakupi dlake, dugmad i mnogo toga još što bi otišlo dalje u uređaj a filter je to sprečio. Ipak, mašina ne može da radi kako treba ni sa zapušenim filterom, pa morate da intervenišete. Međutim, bolje je da to učinite dok je filter još u redu, i to je nešto što naši majstori nazivaju redovnim servisiranjem.

Majstor za mašinu za pranje veša Zemun


Kada redovno servisirate veš mašinu, tada joj produžavate njen radni vek, što vam je svakako u interesu, jer odlažete kupovinu novog uređaja, koji nikada nije jeftin. Servisiranje se ne preporučuje da radite sami, zato što uvek može da se desi da dođe do neke nepredviđene situacije, pa ćete ipak biti prinuđeni da zovete majstore da odrade korekcije. Zbog toga je najbolje da uštedite sebi vreme i živce, kao i novac, i da se obratite našim ekipama na vreme. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine u Zemunu


Naši serviseri rade na čitavoj teritoriji Beograda, tako da na svaku adresu mogu da stignu za najdalje sat vremena. Sa sobom nose profesionalni alat, iskustvo dugo preko dvadeset godina, znanje, stručnost, profesionalnost... Sa njima je vaša veš mašina u sigurnim rukama, jer ne postoji kvar koji oni nisu videli za dve decenije rada na terenu i koji ne mogu da poprave. Cena se saopštava na licu mesta, kada serviseri pogledaju o čemu se tačno radi. Ako insistirate, preko telefona ćete saznati samo orijentacionu cenu, koja je podložna promenama naterenu i može biti niža ili viša.