Servis veš mašina Avala

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Iako je veš mašina jedan od najpotrebnijih i najkorisnijih aparata u kući i koristimo je često, a baš zbog toga dešavaju se i kvarovi. Različiti kvarovi utiču na to da veš mašina ne pere dobro, ne ocedi veš dobro, ne ispere veš ili opere veš po pogrešnom programu.

Različiti problemi sa veš mašinom koji se javljaju, uzrok su oštećenog dela u veš mašini koji je potrebno popraviti. Svaki deo veš mašine, ima svoju funkciju i svi oni rade sinhronizovano. Kvar jednog dela, uzrokuje to da se pokvari i drugi deo i tako lančano nastane veliki problem sa veš mašinom. Kada majstoru prijavite kvar, po simptomima, on će prepoznati u kom delu veš mašine je problem.

Popravka veš mašina Avala


Srećom postoje ovlašćeni serviseri veš mašina koji mogu rešiti i popraviti svaki kvar, zameniti svaki deo u veš mašini, tako da ona opet radi kao nova. Jedan od problema koji se stalno ponavlja je da veš mašina ne prima vodu. Tada je najverovatnije reč o oštećenom crevu za dovod i odvod vode, koje je najčešće zapušeno ili oštećeno od nakupljanja sitnih delića. Bez vode nema ni rada veš mašine i zato, kada se crevo ponovo zameni, veš mašina nastavlja da funkcioniše kao nova. Majstori za veš mašinu, će profesionalno uraditi popravku, jer oni poznaju mehanizam veš mašine, mogu da nabave pravi rezervni deo u skladu sa brendom veš mašine i mogu da urade dobru dijagnostiku kvarova.

Majstor za mašinu za pranje veša Avala


Njačešći kvarovi koje majstori svakodnevno rešavaju su lupanje veš mašine, preveliki nivo vode u bubnju, zbog koga se veš ne opere, kako bi trebalo, loš rad centrifuge, nemogućnost mašine da unese prašak za veš pri početku programa i mnogi drugi. Svi ovi kvarovi ukazuju na to, da je problem u nekom od delova u veš mašini koji je potrebno popraviti ili zameniti.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Avali


Srećom, ovlašćeni serviser imaju dovoljno iskustva i sve potrebne zamenske delove za sve brendove veš mašina, tako da najveći broj kvarova mogu rešiti istog dana. Ponekad nastane više kvarova i potrebno je zameniti više delova, kako bi mašina radila kao nova, ali to nije problem, budući da uz redovan servis veš mašne možete značajno produžiti njen životn vek, a uz to imaćete garanciju na usluge i delove, kao i stalnu podršku za sva pitanja, u situacijama kada ne znate kako da postupite sa veš mašinom.