Zamena kugličnog ležaja na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Jedna veš mašina je zanimljiv sklop puno delova koji svi moraju da rade sinhronizovano, da bi veš na kraju bio opran. Pranje veša na ruke, danas je potpuno nezamislivo, jer postoje programi koji mogu da se primene na bilo koju garderobu i materijale. Primera radi, postoje programi za pamuk koji peru na 60 stepeni, sa predpranjem ili bez njega, kao i programi za sintetiku. Ako želite da operete vunene džempere, uključićete program za to, a i ako hoćete da iskuvate posteljinu, onda je u pitanju program za kuvanje na 95 stepeni... Imate opciju sa centrifugom ili bez nje, sa povišenim nivoom vode ili bez...

Dakle, sve mogućnosti su tu, samo je potrebno da veš mašina radi ispravno. Jedan od kvarova može da bude na kugličnim ležajevima.

Da bi mašina radila kako treba i bez poteškoća, prvo i osnovno jeste da pratimo smernice koje nam savetuje proizvođač. To bi značilo, ako nam kaže da ne stavljamo više od pet ili sedam kilograma suvog veša za pranje, to ne smemo ni činiti. Pažljivo bi trebalo čitati uputstva za upotrebu veš mašine, jer ćemo joj tako samo produžiti radni vek i izbeći popravke.

Ležajevi na veš mašini stradaju zato što se mašina preoptereti, to jest, u bubanj se stavi više veša nego što se sme. Dakle, ležajevi su veoma slični amortizerima na mašini. Kada nije sve u redu, tada će bubanj početi da se nepravilno okreće, da proizvodi buku, a naročito tokom okretanja centrifuge, bubanje će krenuti jako da lupa...

Sve ovo može da vas zabrine, ali sve što treba da učinite, jeste da se javite našim majstorima, koji će problem rešiti u najkraćem mogućem roku. Za hitne intervencije, dostupni smo u toku svih dvadeset četiri časa, što znači da svoj poziv možete da uputite u bilo koje doba dana ili noći. Takođe, radimo za vreme verskih i državnih praznika, tokom vikenda, godišnjih odmora... Svesni smo značaja veš mašine za vaš dom i da je svakodnevni, normalan život bez ovog uređaja nemoguć. Ovo se posebno odnosi na porodice koje imaju malu decu koja se često prljaju.

Dolazak majstora na adresu se ne naplaćuje, već samo intervencija, i materijal koji se potroši tom prilikom. Rezervni delovi su od originalnog proizvođača, pa se na njih dobija garancija. Takođe, dajemo garanciju i na svoje usluge, jer smo sigurni u kvalitet svog rada. Preko dvadeset godina iskustva je najbolja preporuka kvaliteta.