Veš mašina lupa pri centrifugi

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Centrifugu podešavate na displeju programatora koji se nalazi sa prednje strane veš mašine i to znači da ćete namestiti da li želite da mašina uopšte centrifugira, ili ne. Takođe, podešavate koji je to željeni broj obrtaja bubnja u jednoj minuti. Veš mašina može da okreće sporije ili brže, pa je broj okretaja od šesto, preko osamsto, hiljadu, sve zavisi od modela veš mašine i od proizvođača. 

Ipak, razni kvarovi su  mogući kada radi centrifuga, a jedan od njih je da mašina skače i pomera se sa mesta, da se drma, trese ili da lupa jako kada okreće bubanja.

Naravno, vi ćete odmah uvideti da nešto nije u redu, ali pošto niste majstori, ne možete da znate šta tačno ne valja. Zbog toga, pozovite naše ekipe, i znajte da su oni u stanju da dođu za oko sat vremena od momenta kada prime poziv. To važi za čitavu teritoriju Beograda, a ovaj dolazak se ne naplaćuje.

Hitne intervencije, su iz razumljivih razloga, skuplje nego redovne, ali su i dalje cene veoma realne i dostupne svakome ko želi profesinalnu uslugu.