Zamena creva na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Svaka veš mašina ima dosta delova koji omogućavaju njen pravilan rad. Jasno je da svi ti delovi moraju da funkcionišu pravilno i ispravno, da bi veš mašina mogla da radi. Jedan takav deo je i crevo. Crevo služi da dovodi vodu od slavine do veš mašine i da odvodi dalje. Prljava voda iz veš mašine, ona koja je upotrebljena za pranje veša, odlazi dalje u odvod, slivnik, wc šolju... – zavisi kako je uređaj povezan, a na to utiče raspored elemenata u kupatilu, mesta i prostora kojim raspolažete.

Dakle, crevo će dopremiti vodu u bubanj, preko pumpe. Naše iskustvo govori da se najčešće događa da problemi sa crevom veš mašine nastaju kod spoja sa slavinom za veš mašinu. Primera radi, dešava se da kada se voda otvori, da tada ona krene da se sliva niz crevo ili ide u svim pravcima na šta utiče stanje samog creva.

Dakle, postoji dovodno crevo i odvodno crevo. Ako se pokvari odvodno crevo, onda prljava voda krene da curi svuda po pločicama, praveći vam nered u kupatilu.

Isto tako može da se dogodi da vi nećete ni da primetite da odvodno crevo curi i da to tek primete ljudi koji žive ispod vas. Zbog toga je veoma važno da obraćate pažnju da li oko veš mašine postoji neka voda koja je iscurela, jer se tada može posumnjati na dotrajalo crevo, odvodno ili dovodno.

U ovim situacijama potrebno je da pozovete majstora, kako ne bi došlo do još veće štete. Dakle, naše ekipe su spremne u svakom trenutku da odgovore na vaš poziv i da se zapute ka vašoj adresi. Izlazak na teren se ne naplaćuje, gde god da živite na teritoriji Beograda. Takođe, ako su hitne intervencije u pitanju, tada možemo doći za do sat vremena od momenta kada smo primili poziv.

Intervencije radimo tako što koristimo delove koji su novi i originalni, pa uz njih dobijate i garantni list. Ovo je sigurnost da će taj deo u dužem vremenskom periodu raditi bez ikakvih problema i poteškoća. Cena usluga naših majstora je uvek realna i prihvatljiva, samo što bismo od vas zahtevali strpljenje, u smislu – preko telefona je veoma teško dati preciznu cifru koju je potrebno platiti. Sačekajte naše majstore da dođu do vas, detaljno pogledaju vaš uređaj i onda će moći da vam jasno kažu koliko šta košta i ta cena se ne menja do kraja radova. Tako nema skrivenih troškova ni neprijatnih iznenađenja.