Servis veš mašina Mirijevo

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Jedan od najkomplikovanijih kvarova na veš mašini, svakako je motor. Motor se sastoji iz jako mnogo delova, a glavni je pokretač rada veš mašine i zato kada se on pokvari, mašina za veš se mora odneti u servis, jer popravka ume da traje danima.

Često problem nastane i u vezi sa kaišem, koji je odgovoran za to da bubanj i motor rade sinhronizovano. Kada kaiš otpadne sa veš mašine, bubanj se nepravilno i sporo okreće ili se uopšte ne okreće, najverovatnije je reč o oslabljenom kaišu. Znaćete da je kaiš problem, ukoliko primetite da se bubanj ne okreće, a motor istovremeno radi dobro.

Popravka veš mašina Mirijevo


Ukoliko je samo kaiš u pitanju, popravka ne traje dugo. Ipak, morate pozvati majstora koji može da dođe na vašu adresu, kako bi utvrdio da li se stvarno radi o kaišu. Ne brinite, zamena kaiša ne košta puno i ne traje dugo, tako da ukoliko je samo kaiš problem, ta intervencija se veoma brzo rešava.

Majstor za mašinu za pranje veša Mirijevo


Ukoliko, ipak majstor ustanovi da je došlo do kvara motora, moraćete par dana da se snađete bez veš mašine. Jedino kada je motor u pitanju, majstor mora odneti mašinu u servis, jer zahteva kompleksniju popravku, proveru i zamenu više manjih delova. Nakon što nameste kaiš, majstori će pogledati i ostatak mašine, očistiti filtere, sipati prašak i omekšivač i pustiti ponovo mašinu u rad, kako bi proverili da li je popravka uspešna.

Ovlašćeni serviser za veš mašine u Mirijevu


Ukoliko izaberete ovlašćeni servis, možete biti sigurni da će popravka i delovi biti kvalitetni i da nećete, nakon par meseci tražiti nove majstore. Ovlašćeni servisi pružaju profesionalnu uslugu popravke veš mašina, mogu da urade sve popravke i nabave sve zamenske delove. Od njih možete očekivati kompletnu uslugu, profesionalan pristup i nabavku svih rezervnih delova, bez obzira na model veš mašine. Ipak, gledajte da izaberete ovlašćeni servis na teritoriji vaše opštine, kako bi majstori mnogo brže stigli do vas. Specijalizovani ovlašćeni servisi obično su zaduženi za svoju opštinu i okolna mesta, mada neretko izlaze na teren na teritoriji celog grada.

Ukoliko je situacija hitna, mnogo je bolje imati majstora koji je u vašoj blizini i može brzo da dođe, naročito ako se desi poplava ili neka druga rizična situacija sa veš mašinom. Tada je vreme presudni faktor, pa je potrebno da majstori dođu u što kraćem roku. Zato i većina ovlašćenih servisa ima službu za hitne intervencije koja je dostupna 24 sata dnevno.