Servis veš mašina Medaković

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kolektorski elektromotor sigurno nije nešto što vam je blisko, ali je svakako on deo veš mašine. Ukoliko niste imali sreće i potrebna vam je zamena kolektorskog elektromotora, biće vam potrebna usluga koju rade samo najiskusniji majstori, a zove se vinklovanje rotora na koletorskim motorima i vinklovanje statora. Kolekstorski electromotor poznat je pod nazivom electromotor sa četkicama, a sastoji se od rotora i statora.

Popravka veš mašina Medaković

Rotor se prirodno mnogo češće kvari nego stator, ali ovo je veoma kompleksna popravka i zahteva da na teren izađe profesionalni majstor za servis veš mašina.Iako se ova vrsta popravki radi na terenu, ona može da potraje i nekoliko sati jer je kolektorski elektromotor veoma kompleksan i ima puno delova u sebi.

Kod vinklovanja motora, odnosno servisa rotora, radi se zamena ili popravka kondenzatora, četkica rotora i ležaja, dok se kod vinklovanja statora, vrši premotavanje jedne ili obe strane i postavljanje termozaštite.

Popravka rotora veš mašine u Medakoviću zahteva posebnu stručnost i pažnju, budući da je rotor skloniji kvarovima u poređenju sa statorom. Ovo je složen proces koji zahteva intervenciju profesionalnog majstora za servis veš mašina. Iako se popravka rotora obavlja na terenu, može potrajati nekoliko sati zbog kompleksnosti kolektorskog elektromotora i mnogobrojnih delova u njemu.

Prilikom popravke rotora, obično se vrši zamena ili popravka kondenzatora, četkica rotora i ležaja. Ovo su ključni delovi rotora koji često mogu postati izvor problema u radu veš mašine. Zamena ovih delova omogućava poboljšanu funkcionalnost motora i produžava životni vek mašine.

Kada je u pitanju popravka statora, postupak obično uključuje premotavanje jedne ili obe strane statora i postavljanje termozaštite. Ovo je važan korak koji pomaže u očuvanju integriteta statora i sprečava njegovo pregrejavanje tokom rada. 

Profesionalni serviseri u Medakoviću imaju potrebno znanje i iskustvo da efikasno izvrše popravku rotora i statora veš mašine. Njihova stručnost omogućava vlasnicima veš mašina da se oslone na pouzdanu funkcionalnost svojih aparata i produže njihov radni vek. Nakon intervencije majstora, veš mašina će ponovo efikasno raditi, pružajući korisnicima optimalno iskustvo pranja veša.

Majstor za mašinu za pranje veša Medaković

U sklopu popravke i servisa  kolektorskog elektromotora, majstor mora imati višegodišnje iskustvo, kao i pravi alat i kvalitetne rezervne delove, kao što su četkice, ležajevi,četkodržači, remenice. Ukoliko primetite varnice, moguće je da one dolaze zbog kvara na elektromotoru i zato ne čekajte, već odmah angažujte ovlašćeni servis za veš mašine.

Ovlašćeni servis za veš mašine na Medakoviću

Ništa nje toliko važno, kao kada imate odličnog servisera veš mašina, koga možete pozvati u svako doba dana ili noći. Ovlašćeni servisi mogu vam pužiti takvu vrstu pogodnosti, jer imaju službu za hitne intervencije, gde rade samo višegodišnji majstori sa velikim iskustvom u svim tipovima popravki veš mašina. Budući da je vreme, ponekad presudan faktor potrebna vam je dobra i efikasna usluga, kako bi spasili svoju veš mašinu. Dobar majstor je zlata vredan i mnogo je isplativije dati nešto više novca i biti bezbedan u svom domu, nego koristiti usluge nepreoverenih majstora s aupitnim znanjem i iskustvom. sa druge strane ovlašćeni servisi imaju veliki broj pogodnosti za pravna lica, kao što je izdavanje računa, garancije i mogućnost plaćanja na rate i druge uslove plaćanja.

Uvek držite broj telefona, ovlašćenog servisa u telefonu, jer nikad ane znate kda bi vaša veš mašina mogla da se pokvari. Sa pametnim sistemima je moguće uplati veš mašinu i na daljinu, ali je to istovremeno i opasnost jer ne možete biti sigurni u njen rad dok niste od kuće, pa je brza intervencija ovde ključna u slučajevima kada dođe do paljenja veš mašine, strujnog udara i slično.