Servis veš mašina Braće Jerković

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ukoliko noću loše spavate zbog buke koju stvara vaša veš mašina, vreme je da konačno uradite nešto po pitanju svog mirnog sna i pozovete servisera da vam popravi veš mašinu. Buka i skakanje veš mašine nisu nešto što bi trebali da tolerišete i znak su da sa veš mašinom nešto nije u redu. Veš mašina možda nije dobro nivelisana, pa dolazi do neadekvatnog rasporedjivanja težina u mašini, a ponekad je problem u amortizerima, čija je funkcija da amortizuju udarce i okretanje bubnja, kako se delovi u mašini ne bi brzo istrošili i oštetili.

Popravka veš mašina Braće Jerković

Ukoliko često stavljate više veša u mašinu za pranje veša, nego što je propisano, znajte da će to vremenom dovesti do slabljenja bubnja i opruge i mogu se desiti ozbiljniji kvarovi zbog težina veša i pritiska na određene delove mašine.

 

Popravka amortizera ne traje dugo, a ukoliko je potrebno da se amortizer zameni, novi amortizer vam može nabaviti i majstor koji dolazi na vašu adresu radi popravke.

Majstor za mašinu za pranje veša Braće Jerković

Kada masjtor dođe kod vas, on će uraditi detaljan pregled cele mašine, kako bi utvrdio zbog čega ona skače ili lupa, ponekad je opruga oštećena , a ponekad bubanj i amortizer. Svi delovi veš mašine rade sinhronizovano i zavisni su jedni od drugih, tako da kvar jednog dela, može izazvati kvar drugog dela u veš mašini. Nakon detaljnog pregleda, majstor će vam reći, šta sve mora da se zameni i popravi kao i ukupnu cenu popravke. Ukoliko u istom danu popravlja više delova, cena će svakako biti manja, nego da majstor pojedinačno dolazi za popravku svakog dela.

 

Ovlašćeni servis veš mašina u naselju Braće Jerković

Svakako, ukoliko već nemate preporuku za dobrog servisera u koga ste sigurni, svog majstora izaberite u ovlašćenom servisu. Uvek je sigurnije i isplativije dati malo više novca za popravku veš mašine, ako ste sigurni da će ona duže vreme raditi dobro, nego da na svakih mesec dana tražite novog majstora, koji vam može oštetiti mašinu, a vi ne možete više da ga pronađete, niti imate kome da se žalite. Ovlašćeni servisi su pravno osigurani, izdaju račun i garanciju,imaju svoj PIB i adresu i možete ih lako naći. Oni će vam za svaku uslugu dati garanciju, račun i sigurnost da će popravka biti urađena po propisima, uz pravi alat i od strane adekvatnog majstora.