Na veš mašini se ne pali displej

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Displej je veoma važan na svakoj veš mašini. On nam daje informacije o radu mašine i u kojoj je fazi uključen program na veš mašini. Zato kada se desi da displej ne svetli ili se zablokirao moguće je da je došlo do nekih od kvarova.

Svetlo na displeju koje ne radi je posledica pokvarenog programatora ili elektro komponenti.

Potrebno je da pozovete električara, koji će najbolje utvrditi da li je veš mašina dobro priključena na napajanje.

Osnovna provera se sastoji iz provere da li je veš mašina uključena na utičnicu., kao i prekidač za napajanje. Ponekad se desi da je sa veš mašinom sve u redu, a da je pregoreo osigurač. Kao neko ko je početnik, ne možmo znati šta je tačno dovelo do kvara i zato je potreban neko sa iskustvom ko će utvrditi da li je kvar u veš mašini ili instalacijama.

Restovanje je ponekad sve što je potrebno. resetujte veš mašinu i upalite je ponovo. ovo je nešto što možete uraditi i pre dolaska električara.

Oštećeni kablovi su često uzrok nemogućnosti slanja signala i zato je potrebno da ih zameni neko koi ma isustva a to su svakako električari iz našeg servisa koji poseduju sve potrebne licence i puno iskustva.

Kada izađu na teren naši električari će proveriti da li je kvar u elektro komponentama ili je razlog nešto drugo. Svakako displej mora raditi ispravno, jer u suprotnom ne možete koristiti mašinu pravilno i iskoristiti sve njene mogućnosti.