Veš mašina samo zuji, neće da počne program

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ako Vaša veš mašina na radi, već kada je uključite ona samo zuji, po sredi je ozbiljan kvar. Ono što je najveći problem je ustanoviti koja vrsta kvara je u pitanju, kako bi se problem što pre rešio i kako bi mogli da nastavite sa efikasnim pranjem veša.

Jedan od uzroka je prljav dozer i posuda za sipanje praška i deterdženta, koja ako se ne čisti mesecima može izazvati začepljenje zbog čega prašak ne dospeva u bubanj,a  ostale funkcije se ne pale već utvrđenim redosledom. Ukoliko je to slučaj potrebno je skinuti taj deo, očistiti a zatim vratiti na mesto. Ako se plašite da ćete nešto pogrešiti, radije pozovite vodoinstalatera da reši problem.

Programator je zadužen za puštanje programa i njihovo pravilno funkconisanje. Ako on ne radi kako treba, program se mogu pokvariti a funkcije izmešati, zbog čega vam veš može biti prljav, sa tragovima opiljaka ili može mirisati na buđ, što se dešava kada otpadna voda ne ode napolje već se zadrži u bubnju, opet kao posledica pokvarenih funkcija.

Kada veš mašina samo zuji i ne započinje sa radom, sve što možete je da nas pozovete. Tako ćete uštedeti vreme i nova ci dobiti ispravnu veš mašinu nazad, a uz to i račun i garanciju koju obavezno dajemo klijentima.