Servis Candy veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Candy veš mašine su oduvek bile izuzetno popularne i postoje porodice koje nijednu drugu marku mašina ne žele, samo Candy. Razlog sigurno leži u poznatosti brenda, koga odlikuju modeli koji imaju dobre funkcije, kao i visok kvalitet pranja, te dugotrajnost korišćenja veš mašine.

Serviser za Candy veš mašine


Naime, niko ne želi da kupi veš mašinu koja će raditi svega par godina. Ovo su uređaji koji nisu jeftini, pa očekujemo da u toku garantnog roka bude sve u redu, a i nakon toga. Ipak, trebalo bi obratiti pažnju na pravilno održavanje ovog uređaja.

Šta bi značilo pravilno održavanje? Pre svega, morate da pazite koliko kilograma suvog veša stavljate u mašinu, zbog toga što svako preopterećenje neće dobro da se odrazi na rad. Zbog toga je dobro da u startu pročitate uputstvo za upotrebu, još pre prvog pranja i da vidite koji je kapacitet. Preporuka je uvek da stavite i malo manje od toga.

Održavanje može da znači i redovno čišćenje filtera. Ovde mogu da vam pomognu naši majstori koji će to da urade na najbolji mogući način. Interesantno je da filter može da napravi značajne probleme u radu veš mašine, pa čak zbog toga i da stane bubanj, odnosno, da prestane da se okreće. Zato se preporučuje da pozovete majstore koji će filter da očiste od svega onoga što je on nakupio, vršeći svoju funkciju a to je da spreči da nečistoće i delovi odeće dospeju dalje u mašinu.

Popravka Candy veš mašina


Ne postoji kvar koji ne može da se otkloni, i potrebno je samo da nas pozovete. Mi smo na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom roku, spremni da se odmah bacimo na posao i rešimo vaš problem. Svesni smo da je život bez veš mašine praktično nemoguć, posebno kada se radi o porodicama koje su višečlane i koje imaju malu decu.

Majstor za Candy veš mašine


Naši majstori imaju iskustvo dugo preko dvadeset godina, tako da su na terenu videli uživo sve moguće situacije, pa ne postoji ništa što bi moglo da predstavlja prepreku ili problem koji ne može da se reši.

Candy servis za veš mašine Beograd


Nijedan kvar se nije rešio sam od sebe, tako da je potrebno samo da se odmah javite, nakon što primetite bilo kakvu nepravilnost u radu vaše mašine. Mi ćemo doći i dalje je sve naša briga. Cene su veoma realne i svakome pristupačne. Radimo na čitavoj teritoriji Beograda.