Servis veš mašina Bežanijska Kosa

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Toliko smo se navikli na savremene tehnološke aparate koji nam olakšavaju život i čine ga lakšim, a obaveze manje zahtevnim, da većinu mašina i aparata podrazumevamo. Ipak, kada zanemarimo njihovo održavanje i ne postupamo sa njima kao što piše u uputstvu, nakon nekog vremena doćiće do kvara i trošenja tih aparata.

Popravka veš mašina Bežanijska Kosa


Srećom, većina popravki se radi bez većih problema. Sve što vam je potrebno je pravi majstor sa iskustvom, adekvatan alat i dostupnost majstora. Popravka ležaja na veš mašini je jedna od najčešćih intervencija. Popravka ležaja može potrajati nekoliko sati,a da je kvar na ležaju, znaćete ako se centrifuga ne okreće dobro  mašina lupa pri radu. To ukazuje na to da je ležaj oštećen i da će morati da se zameni.

Majstor za mašinu za pranje veša Bežanijska Kosa


Ležaj je odgovoran za to da se bubanj pravilno vrti često i sami preopterećujemo bubanj, zato što stavljamo veću količinu veša za pranje od dozvoljene. Zato vremenom opruga na bubnju popušta. a ležaj trpi opterećenje i sklon je oštećenjima.

Zamena ležaja jedna je od najkompleksnijih popravki, jer zahtevva da se cela veš mašina rastavi na delove, a to može potrajati satima. Zato je važno da imate provrenog majstora. Najbolje bi bilo da je vaš majstor ovlaćeni serviser, kako bi imali garanciju za njegov rad i delove koje vam ugrađuje. Ovlašćeni servisi često stalnim klijentima nude različite pogodnosti i popuste, naročito ako ste pravno lice i potreban vam je servis, više nego fizičkim licima.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Bežanijskoj Kosi


Ovlašćeni serviser može doći kod vas u bilo koje doba dana ili noći, na osnovu početnih informacija, on će proceniti koliko je popravka hitna i doći u prvom slobodnom terminu. Ukoliko se plašite da bi sa veš mašinom nešto moglo da se dogodi, serviser će vam dati precizna uputstva, kako da se ponašate dk on ne stigne. Savet je najčešće, da uopšte ne palite veš mašinu i da je isključite iz struje. Najbolje je da ništa ne radite na svoju ruku, jer možete napraviti dodatni problem. Ukoliko niste znali, garancija na usluge, važi samo ako vi ništa dodatno ne popravljate i dirate u mašini, što bi moglo da naruši popravku i da ošteti mašinu, zato sve prepustite profesionalcima koji imaju detaljan protokol intervencije koje sprovode pri svakoj intervenciji.