Servis veš mašina Novi Beograd

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je uređaj bez koga bi normalan, svakodnevni život bio zaista nezamisliv. Ovo se posebno odnosi na višečlane porodice, koje imaju malu decu, i u takvim domaćinstvima se mašina uključuje čak i par puta dnevno. 

Zbog toga nam je vrlo važno da imamo kome da se obratimo kada sa našom mašinom nešto nije u redu i kada ne radi kako treba. Obično svi želimo da to bude majstor koji je nama najbliži, i koji radi na opštini gde i mi živimo.

Popravka veš mašina Novi Beograd

 

Naši serviseri pokrivaju ceo grad, tako da mogu da budu na vašoj adresi najkasnije za sat vremena, ukoliko imate kvar koji je hitan i koji ne može da čeka.

 

Dovoljno je samo da pozovete broj telefona, da ukratko objasnite šta nije u redu, a dalje je sve na majstorima. 

Majstori izbegavaju da cene govore unapred i preko telefona, jer to je obično informacija koja ne može da bude sasvim tačna. Potrebno je da serviser pogleda veš mašinu, ustanovi šta tačno nije kako treba i da onda kaže koji novčani iznos bi trebalo da se izdvoji za opravku. 

Majstor za mašinu za pranje veša Novi Beograd

 

Korisno je da znate da svoj poziv možete da uputite bilo kada i to bukvalno. U svako doba dana i noći, tokom vikenda, praznika, van radnog vremena, preko godišnjih odmora... Ne postoji situacija kada ćete zvati, a da na taj poziv nema nikoga ko bi odgovorio. 

 

Ekipe uvek dežuraju, tako da se možete pouzdati u njih. Iskustvo dugo preko dvadeset godina nedvosmisleno govori u prilog tome da prepuštate svoju veš mašinu u sigurne ruke. Tokom svog tog vremena, majstori su se susreli sa svim mogućim kvarovima na terenu, tako da nije ostao nijedan koji nisu uspeli da reše i da poprave. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Novom Beogradu

 

Serviseri imaju profesionalni alat, a pre svega, znanje, stručnost i profesionalnost, tako da ćete zasigurno nakon intervencije veoma zadovoljno preporučivati dalje njihove usluge. Cene su veoma realne i povoljne, tako da svako može da priušti sebi kvalitetnu popravku veš mašine.

 

Uz sve to, dolazak je nešto što se ne naplaćuje, naravno, uslov je da se nalazite na teritoriji Beograda. Intervenciju takođe možete i da zakažete u vreme koje vama odgovara, i kada ste kod kuće, pa će se majstori prilagoditi vama. Hitne intervencije se naplaćuju nešto više, iz sasvim jasnih i razumljivih, opravdanih razloga.

Ovlašćeni  servis koji pruza uslugu  na celojojteritoriji grada: Servis veš mašina Beograd