Kazanče neće da se napuni vodom, voda se sliva u šolju

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Curenje vodokotlića ne izgleda kao veliki problem, ali na duže staze trebalo bi da se reši. Pokvaren kazan i voda koja se sliva u wc šolju, čak iako je ne puštate, vremenom će dovesto do veće potrošnje vode i do većeg računa za vodu. zato je važno što pre rešiti problem.

Ovaj problem se dešava kada se u kaznačetu zaglavi određeni predmet, kao što je parče plastike. Tada se kazanče puni vodom, a plovak ne radi ispravno i zato je potrebno popraviti vodokotlić.

Ova vrsta popravke je nešto što vodoinstalateri svakodnevno rade, zato za samo jedan dan možete rešiti problem uspešno i sprečiti preveliki gubitak vode koju niste iskoristili.

Takođe, Postoji rizik od poplave, ukoliko se voda prečesto izliva, a neće da prođe kroz wc šolju.

Cena ove intervencije nije velika, zato ne bi trebalo da oklevate i odlažete ovu vrstu problema.

Glavni problem jeste dotrajalost delova u kazančetu, određeni delić plastike koji se zaglavio u kazančetu , ali i loš kvalitet vode, koji stvara kamenac koji se takođe nakuplja i može izazvati problem. Ovaj kamenac ne dozvoljava zvonu da lepo dihtuje i zato voda prolazi u wc šolju, onda kada je ne pustite.

Stalno kapljanje vode iz wc šolje, može da bude posebno iritantno, zbog zvuka vode koji se konstantno čuje, što vam može poremetiti mir.

Ukoliko pozovete vodoinstalatere, ceo problem biće rešen za svega nekoliko minuta. Ne morate da birate ukoliko neki od delova treba da se zamene, jer vodoinstalater već imaju rezervne delove kod sebe, a i ako nemaju, znaju gde se mogu nabaviti.

Uz profesionalnu uslugu dobijate i račun i garanciju, tako da ne morate brinuti o daljim kvarovima. U slučaju da ste zadovoljni svojim vodoinstalaterom, bićete mnogo opušteniji, kada se sledeći put desi neki od kvarova.