Zamena bubnja na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Neko bi rekao da kada kažemo veš mašina, prvo pomislimo na bubanj, i to je tačno. Ipak, pored bubnja, jednu veš mašinu čini mnogo drugih delova, kao što su vrata, tunel guma, hidrostat, termostat, ležajevi, amortizeri, programator, elektronika, itd. Sve je podložno kvarovima i popravkama, zamenama...

Ipak, bubanj, kao jedan deo bez koga se ne može, smatra se najvažnijim. U bubanj se stavlja veš kada želimo da peremo, i on ima glavnu funkciju. Ovaj deo veš mašine trebalo bi paziti, u smislu, ne smemo ga prenatrpati, tako da to bude više od preporučene količine suvog veša koju je propisao proizvođač. Dakle, to može da bude pet ili sedam kilograma veša i slično, pa se ovo mora poštovati. 

Sve preko toga, vodilo bi tome da stradaju ležajevi, pa će bubanj početi da udara, naročito kada se uključi centrifuga. I kada okreće veš, to će biti nepravilno, i često bučnije nego obično. 

Isto tako, jedan od razloga zamene bubnja može da bude ako je on probušen. Probušen bubanj će propuštati vodu u unutrašnjost uređaja, a to ne sme da se dogodi. Zašto se bubanj probuši? Obično je to kada peremo neki veš koji ima neke oštre delove na sebi. Karakterističan primer su ženski brushalteri koji poseduju žice. Ove žice veoma vešto umeju da probuše sasvim nov bubanj i da vam tako načine ogromnu štetu.

Ovo je situacija gde ste tek kupili novu veš mašinu i svi ostali delovi su u redu i novi, osim bubnja. Ipak, naši majstori pružaju i ovu vrstu usluge, tako da možete da pozovete i radi zamene bubnja. Biće vam ugrađen bubanj od originalnog proizvođača, i taj deo imaće svoju garanciju. Ako budete pazili, bubanj može da nadživi samu veš mašinu.

Naši majstori su ljudi koji rade svoj posao iz ljubavi već preko dve decenije, tako da su tokom tog dugog perioda na terenu videli sve moguće situacije, pa ništa ne može da ih iznenadi, niti postoji kvar koji oni nisu u stanju da reše. 

Cene su veoma realne i svima prihvatljive, koji žele kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Ono što bi majstori zamolili, to je da ne instistirate da saznate cenu preko telefona, pošto ona nikada ne može biti tačna i precizna, već samo paušalna. Umesto toga, iskoristite prednosti besplatnog dolaska na adresu, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Kada majstor pogleda uređaj, reći će vam tačan novčani iznos za uplatu.