Servis Bosch veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Pranje na ruke? To je nešto potpuno nezamislivo u današnje vreme, zar ne? Upravo zbog toga je veš mašina potreba svake porodice, ma koliko članova ona da ima. Posebno je bitno ako imate malu bebu ili decu u kući, jer ćete onda verovatno svakoga dana uključivati uređaj i to po nekoliko puta. 

Zbog svega toga, važno vam je da znate na koga možete da se oslonite ako se nešto desi sa funkcionisanjem veš mašine, bilo kakav problem. Kada znate kome da se obratite, i ko može da vam pomogne, svakako se osećate dosta rasterećenije. 

Serviser za Bosch veš mašine


Naši majstori rade na teritoriji čitavog Beograda, i možete da pozovete u bilo kom trenutku. To bi značilo da su dostupni 24 časa, neprekidno. Zbog toga nema ustručavanja ako je jedan sat iza ponoći, a mašina je stala, na primer. Zovite odmah i ekipa će doći do vas, u najkraćem roku. 

Za popravke se koriste rezervni delovi koji su od proizvođača, tako da su originalni i ne morate da brinete šta ste to ubacili u svoju veš mašinu. Zahvaljujući tome što su delovi ispravni i kvalitetni, rad vašeg uređaja će biti produžen, dakle, mašina će trajati više godina, a vi o istom problemu ne morate da razmišljate. 

Popravka Bosch veš mašina


Ljudi nekada žele da saznaju cenu putem telefonskog razgovora. Naravno, mi ćemo izaći u susret i daćemo orijentacionu cenu, ali ćemo se strogo ograditi od precizne cene, koju možemo znati samo kada pogledamo veš mašinu na licu mesta. Tek tada majstor zna u čemu je tačno kvar, koji rezervni delovi su potrebni za opravku, tj. koliki je obim posla.

Majstor za Bosch veš mašine


Kada vam majstori, nakon pregleda mašine, kažu novčani iznos koji bi trebalo platiti, ta cena se ne menja do kraja i završetka popravke. Upravo zbog takvog pristupa radu, naši majstori imaju dosta preporuka, jer će svako preporučiti nekoga čijim radom i cenom je zadovoljan. 

Bosch servis za veš mašine Beograd


Takođe, serviseri veš mašina mogu da kažu da za njih ne postoje poslovi koji su mali i veliki. Nikada neće odbiti da zbog čišćenja filtera dođu do vas, a to se smatra rutinskom intervencijom. Jedan mali posao sutra donosi neki veći, ili preporuku, tako da je to model funkcionisanja naših majstora koji traje preko dve decenije, i zbog čega su klijenti toliko zadovoljni. 

Za svoj novac dobijate uslugu vrhunskog kvaliteta, uz naravno, garanciju na delove i ruke servisera.