Veš mašina mnogo vibrira

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ukoliko vam se veš mašina stalno trese i vibrira, to znači da ona nije dobro nivelisana. Prilikom kupovine veš mašine, morate da znate, da pre njene montaže ona mora stajati na ravnoj podlozi. Ukoliko podloga nije ravna, mora se pronaći rešenje, koje će učiniti da se mašina izniveliše.


Veš mašina se može više ili manje tresti, što zavisi koliko je podloga na kojoj je postavljena neravna i da li ste je dobro iznivelisali. Osim buke i užasnog zvuka, vibriranje je loše, ne samo što će vas buka izluđivati, a mašina se može kretati po kupatilu, već može doći i do oštećenja delova u njoj, ali se može oštetiti i spolja.


 Ukoliko ste savršeno iznivelisali mašinu, onda je potrebno da proverite da li je u mašini opterećenje jednako raspoređeno.
Dešava se da perete velike prostirke ili nešto od stvari koje su mnogo teže od ostatka stvari u mašini, pa te teške stvari pokupe svu vlagu i pretegnu na jednu stranu, zbog čega se može i bubanj oštetiti.


Vibriranje veš mašine može biti povezano i sa zapušenim filterom, koji morate redovno prazniti, kako nečistoće ne bi ostajale na vešu. Ukoliko niste sigurni šta je tačan razlog, pozovite električara. To je sjajan način da zauvek otklonite uzrok problema i iznivelšete mašinu koja bi trebalo da radi besprekorno, bez preteranih vibracija i buke. U slučaju da ste zanemarili ovaj problem, možete se nadati i kvarovima u samoj mašini.


Dobar električar svakodnevno radi otkrivanje uzroka buke u mašini i elminiše kvar koji dovodi do vibracija. Svakako na kraju usluge tražite račun i garanciju na uslugu i nikako ne ignorišite ovaj problem, koji može biti i veoma neprijatan i ometati vaš odmor, ali i oštećivati delove u mašini. Nivelisanje mašine ne košta mnogo a može vam sačuvati mašinu i spasiti vas svakodnevne buke.