Servis veš mašina Karaburma

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Sastavni deo svae veš mašine je elektronika.  Konkretno kod veš mašine elektronika se nalazi iza glavnog panela i ima zadatak da prevede signale koje dajemo veš mašini u programerski jezik koja veš mašina razume. Kvarovi  na elektronici mogu da uzrokuju mnogobrojne probleme na veš mašini.Što za posledicu ima  prestanak rada programatora, što znači nemogućnost pokretanja programa i nereagovanja na pritisak pojedinih tipki. Pregrevanje određenih delova veš mašine može da izazove kvar na elektronici. Svi ovi karovi zahtevaju brzu i hitnu popravku majstora za veš mašine.

Popravka veš mašina Karaburma


Najsigurnije je da ništa ne dirate sami, već da pozovete ovlašćen servis, ukoliko primetite da je neka od elektronskih komponenti pregorela, ili osetite zagoreli miris kod veš mašine. Važno je da odmah isključite veš mašinu, kako ne bi došlo do požara i pozovete službu za hitne intervencije.

Majstor za mašinu za pranje veša Karaburma


Majstor će doći kod vas po hitnom postupku. Ovakvi slučajevi spadaju u hitne intervencije i važno ih je rešiti u što kraćem roku. Kada majstor pregleda celu mašinu, uradiće sve potrebne popravke i moćiće da vam kaže koje delove morate hitno da zamenite. Kada se popravka završi, majstor će pnovo povezati mašinu za pranje veša i pusiti je u rad, kako bi proverio da li je sve u redu.

Ovlašćeni servis za veš mašine na Karaburmi


Svakako, najbolji izbor je ovlašćeni servis, kada je u pitanju bilo koja intervencija ili poravka u veš mašini. Oni zapošljavaju samo majstore sa adekvatnim islustvom, koji imaju pravo znanje i alat za sve vrste popravki. Pored toga sastavni deo njihovog posla je i služba za hitne intervencije, koja radi i noću i danju. Uvek je neko u servisu dežuran za kvarove koji se iznenada dese. Hitnu službu najviše koriste pravna lica, jer kod njih posao ne sme da trpi, mašine za veš moraju besprekorno da rade u svakom trenutku, kako klijenti ne bi ostali uskraćeni za uslugu. Ovlašćeni servis pruža mnogo više od same popravke, pre svega korisne savete oko korišćenja i održavanja veš mašina, nabavku delova, ugradnju, plaćanje na rate, hitnu službu za intervencije koje se ne smeju odlagati, garanciju na usluge i delove, kao i račun koji se podrazumeva za sve vrste klijenata. Korisno je da izaberete ovlašćeni servis iz vašeg dela grada, kako bi ste čekanje smanjili na minimu,  a i kako bi sam servis bio znatno efikasniji u radu i ulsugama koje pruža.