Servis veš mašina Miljakovac

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Bubanj u veš mašini, koji stoji i ne okreće se, sigurno je jedan od najčešćih problema kada su veš mašine u pitanju. Ukoliko vas je ovaj problem zadesio, baš kada ste se spremali za put i potrebno vam je da operete veliku kolićinu veša, biće vam potreban zaista efikasan majstor.

Probem sa bubnjem koji se ne okreće, može biti u samom bubnju, ali moguće je da se desi da ste stavili preveliku kolićinu veša, zbog čega se bubanj otežano okreće. U hitnim situacijama, uvek se najpre obratite ovlašćenom servisu, kako bi mogli da računate na proverenu i brzu uslugu.

Popravka veš mašina Miljakovac


Ovlešćeni serviser može vam jednostavno rešiti problem sa bubnjem, kao i problem sa oštećenim ležajem i amortizerima. Filteri su takođe veoma problematični, jer se često zapuše, pa ih je potrebno čistiti. Nakupljene niti i sitni delići u filteru, mogu izazvati mnogo veći zastoj i kvar u mašini, pa su filteri prvo što majstori proverevaju.

Majstor za mašinu za pranje veša Miljakovac


Ne postoji garancija za dobrog majstora, ali svakako postoje neki preduslovi koji čine jednog majstora dobrim. Pre svega tu je dugogodišnje iskustvo na različitim kvarovima u veš mašini. Iskustvo i dobar alat su preduslovi za kvalitet majstora.

Majstori moraju pored znanja, i kvaliteta imati i profesionalni odnos prema svakom klijentu. Jedna loše odrađena intervencija, svakako će vas sprečiti da tog majstora pozovete ponovo. Zato je zadovoljni klijent i popravljena mašina glavni razlozi, zbog kojih ćete ponovo pokloniti poverenje nekom od majstora.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Miljakovcu


Kako bi jedan majstor dobio licencu, mora da zasluži to svojim radom i uslugama koje pruža. Činjenica da majstora možete pozvati u svakom trenutku, je jedna od glavnih preduslova, zbog čega se klijenti odlučuju da angažuju ovlašćeni servis.

Pored toga što bi trebalo da poslušate uputstva preko telefona, morate znati neka opšta pravila o svakom elektro uređaju, pre svega na znak bilo kakvih mirisa, dima ili pregrevanja, morate odmah isključiti aparat iz struje, ovo se ne odnosi samo na veš mašinu, već i na sve druge aparate. Ukoliko je u vašem kupatilu nastala poplava, takođe isključite veš mašinu iz struje i sačekajte servisere da dođu. Bilo koji kvar koji se javi u veš mašini, znači da bi bilo pametnije da ne uključujete mašinu, dok je serviser ne pogleda, jer tako možete problem učiniti većim.