Iz veš mašine se oseća miris gume

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Iz veš mašine mogu dolaziti neprijatni mirisi, posebno od zaprljanih gumenih delova. To je znak da negde u veš mašini postoji problem začepljenja i nakupljene prljavštine na gumenim delovima ili je problematičan način na koji koristite veš mašinu. Glavni razlog ovog mirisa, jes nataložene naslage prljavštine na gumenim delovima u vašoj mašini kao što su gume na vratima i odvodne cevi. Tu se razvijaju plesni i buđ, koji šire neprijatne mirise.

Da biste izbegli ovaj problem neophodno je redovno održavanje i čišćenje unutrašnjosti veš mašine. U prodavnicama možete kupiti sredstva za pranje bubnja. Takođe ga nakon svakog pranja obrišite suvom krpom.

Korišćenje previše deterdženta takođe može ostaviti neprijatan miris sa sobom. Redovno održavajte filter, čistite ga i otklanjajte nečistoće.

Redovno čišćenje i održavanje može vam spasiti veš mašinu, ali i sprečiti problem poput ovih. Ukoliko održavate veš mašinu a neprijatan miris se i dalje oseća, pozovite naš električarski servis. Mi ćemo proveriti na licu mesta, da li su svi delovi mašine ispravni i da li je potrebno zameniti neki od delova.

Miris gume, može biti i od pregorelog kabla. Ipak, nije na vama da razmišljate već pozovite stručnjake, koji će vam rešiti problem i učiniti da se osećate bezbed o. Iako, se u veš mašini nalzi voda, ona može eksplodirati ili se zapaliti ako su instalacije loše u vašem objektu. Zato redovno proveravajte svaki kvar i nerijatan miris ili pojavu varnice, koja vam se čini neobična.

Svakako možemo da rešimo bilo koji električni kvar, zato nas slobodno pozovite.