Veš mašina lupa kada dođe do centrifuge

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Lupanje veš mašine, svakako nije dobar znak i može vam poremetiti dnevni ili noćni san i odmor. Važno je da znate zbog čega se ovo dešava i koji sve uzroci dovode do lupanja veš mašine u fazi centrifuge. Jedan od razloga može biti u loše iznivelisanoj veš mašini, kada težina  veš mašine nije jednako raspoređena.

U tom slučaju trebalo bi da pozovete majstora koji će doći iznivelisati mašinu. Svakako potrebno je proveriti da li veš mašina i dalje lupa u fazi centrifuge, a ako se i dalje veš mašna trese i lupa, trebalo bi da proverite amortizere, ležajeve ili remen.

Problem sa amortizerima uzrokuje lupanje veš mašine na početku rada veš mašine, a oštećeni amortizeri zahtevaju zamenu.

Posebno treba obratiti pažnju da ne pretovarite bubanj, jer se tako mogu oštetiti delovi. Neophodno je da majstor dođe da pogleda mašinu i zameni oštećene delove. Remen, amortizeri, ili oštećen bubanj bi trebalo zameniti, kako se veš mašina ne bi dalje oštećivala. Ukoliko nemate pouzdanog majstora, pozovite naš servis, a mi ćemo u najkraćem roku doći na vašu adresu, popraviti veš mašinu, i zameniti delove. Nakon popravke od nas ćete dobiti račun i garanciju.

Popravljamo sve vrste kvarova na veš mašini, od zamene vrata, do nivelisanja veš mašine, pa sve do zamene grejača, amortizera i bubnja. Do sada nam je preko 10000 pravnih i fizičkih lica ukazalo poverenje. Uz to možete nas pozvati bilo kada. radimo 24 sata dnevno/7 dana u nedelji, čak i vikendom i praznicima.