Servis veš mašina Vojvode Vlahovića

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada primetite da veš mašina pucketa kada je upalite, moguće je da će osigurač da iskoči i da postoje određeni problemi sa strujom i povezivanjem veš mašine. Iako je ovo delimično posao električara, veoma često se dešava da je problem u kondenzatoru. Budući da veš mašina radi na trofaznu struju, a uključuje se na monofaznu, potreban je kondenzator, koji bi iznivelisao rad mašine.

Popravka veš mašina Vojvode Vlahovića


Kondenzator ima ulogu prevođenja trofazne struje u monofaznu i zato ako on ne radi, može doći do različitih problema sa veš mašinom ali i samim priključicima. Kada veš mašina radi kondenzator se puni. Postoje različiti kapaciteti kondenzatora, a njegova snaga ogleda se u dobrom radu centrifuge. Zato, ako centrifuga ne radi dobro, veš ne može da se opere i ispere na pravi način i to sve upućuje na to da imate problem sa konenzatorom.

Majstor za mašinu za pranje veša Vojvode Vlahovića


Ukoliko primetite loš rad centrifuge, biće vam potreban majstor iz ovlašćenog servisa za popravku veš mašina, a možda i električar. Nikada ovaj problem nemojte rešavati sami, već pozovite majstora za popravku veš mašina. Iako se kondenzatori ne kvare često, oni su veoma važni elementi veš mašina koji pokreću njen rad i zato je veoma važno da funkcionišu besprekorno.

Pre zamene kondenzatora potrebno je šrafcigerom dodirnuti njegove elektrode. Tom prilikom čuće se varnice sa specifičnim zvukom. Zamena kondenzatora je nešto što je neophodno za efikasan rad veš mašine, zato nemojte odlagati ovu intervenciju, kako ne biste došli u situaciju, da vam osigurači pregore ili nastane neki ozbiljniji kvar sa strujom.

Ovlašćeni servis za veš mašine u naselju Vojvode Vlahovića


U svakom naselju postoji nekoliko desetina ovlašćenih servisa, zato najpre birajte da on bude iz vašeg dela grada, zbog brže i bolje usluge. Nikada ne znate kada će vam majstor hitno zatrebati, a  ako bude potrebno da čekate pola sata za njegov dolazak, možda bude kasno i napravite mnogo veću štetu. zato se osigurajte i pronađite dobar ovlašćeni servis, koji ima službu za hitne intervencije i može da vam pomogne u svakom trenutku. Hitna služba radi 24 sata, svakog dana, pa čak i praznicima, a ovlašćeni servisi imaju sav neophodan alat za svaku vrstu popravke. Kada budete kupovali novu veš mašinu, oni vam takođe, mogu dati puno dobrih saveta oko izbora najboljih brendova i modela veš mašina, jer su i sami isprobali i proverili njihov rad, pa poznaju sve prednosti i nedostatke brendova.