Servis veš mašina Altina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hidrostat, termostat i programator su delovi veš mašine koji rade sinhronizovano. Programator šalje poruku hidrostatu koliko vode je potrebno da primi u jednom ciklusu pranja.

Kada se jedan od tih delova pokvari, to utiče i na ostale delove. Pokvaren hidrostat ne može da reguliše nivo vode, pa dolazi do previsokog nivoa vode iz pumpe, tako da veš ostaje neisceđen, a moguće je da dođe i do drugih kvarova. Ukoliko u mašinu uđe mala količina vode, veš će ostati zaprljan, nedovoljno opran i neće moći da se ispere. Zato kada se pokvari bilo koji od ovih delova, važno je da odmah majstor izađe na teren i dođe na vašu adresu, kako bi kompletno pregledao mašinu i ustanovio gde je tačno kvar.

Popravka veš mašina Altina

Popravka hidrostata obično postaje neizbežna kada se veš mašina stari, jer vreme uzrokuje prirodno trošenje i slabljenje materijala. Ovaj deo mašine, odgovoran za regulaciju protoka vode i pritiska, podložan je habanju tokom dugogodišnjeg korišćenja. Kvarovi hidrostatickog sistema mogu se manifestovati kroz probleme kao što su curenje vode, nepropisno punjenje ili ispuštanje vode tokom ciklusa pranja. Stoga, redovno održavanje i eventualna popravka hidrostatickog sistema postaju ključni kako bi se produžio životni vek veš mašine.

Pored hidrostatickog sistema, pumpa je takođe vitalni deo veš mašine, jer kontrolira protok vode kroz cevi i sudove unutar mašine. Kada dođe do kvara pumpe, može doći do problema poput nedovoljnog punjenja vodom ili nedovoljnog izbacivanja prljave vode tokom ciklusa. Očuvanje i eventualna popravka pumpe su stoga ključni koraci u održavanju funkcionalnosti veš mašine.

Popravka hidrostatickog sistema, programatora i pumpe obično zahteva pažljivo rukovanje i stručno znanje. Proces popravke može trajati nekoliko sati, zavisno od prirode kvara i kompleksnosti mašine. Nakon završetka popravke, ključno je da majstor pažljivo testira mašinu kako bi se osiguralo da su sve funkcije vraćene u normalu i da nema novih problema.

Testiranje mašine nakon popravke omogućava majstoru da utvrdi da li su svi delovi pravilno postavljeni i da li mašina funkcioniše optimalno. To uključuje proveru pritiska vode, ispravnost programa i funkcionalnost svih delova. Samo kada je sve provereno i potvrđeno kao ispravno, mašina se može vratiti u upotrebu sa sigurnošću i pouzdanošću. Stoga je važno angažovati kvalifikovanog majstora koji će temeljno pregledati i popraviti sve potencijalne probleme kako bi se osiguralo dugotrajno i efikasno funkcionisanje veš mašine. U tom kontekstu, servis veš mašina Altina nudi stručno osoblje i pouzdane usluge kako bi osigurali da vaša veš mašina radi besprekorno.

Majstor za mašinu za pranje veša Altina

Kada majstor dođe kod vas da pogleda mašinu, on neće samo popraviti deo koji je pokvaren, već će pogledati celu mašinu, kako bi utvrdio da li je sve na svom mestu, da li je svaki deo ispravan i da li će neki deo praviti problem u budućnosti.

 

Zato se često dešava da majstor dođe zbog jednog kvara a na kraju popravi više delova, što svakako može uticati na cenu, ali je veoma dobro za vas, da sve delove zamenite na vreme. Ukupna popravka uvek je jeftinija i praktičnija, nego da majstor dolazi zbog svakog rezervnog dela posebno.

Ovlašćeni servis za veš mašine na Altini

Radije birajte ovlašćeni servis, bez obzira da li vam je potreban redovan servis veš mašina ili neka od popravki. Ovlašćeni servisi imaju licencu za rad, nabavljaju proverene rezervne delove, koji su sigurni za upotrebu i zapošljavaju samo majstore sa iskustvom. zato je bolje u startu platiti malo više, nego da na svakih par meseci, zovete drugog majstora. Uz to dobijate račun, garanciju na delove i uslugu, kao i veliki broj saveta oko korišćenja ili nabavke nove  veš mašine. Uz to ovlašćeni servisi su vam uvek dostupni, jer u najvećem broju slučajeva imaju službu za hitne intervencije koju možete pozvati u bilo kom trenutku.