Servis veš mašina Altina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hidrostat, termostat i programator su delovi veš mašine koji rade sinhronizovano. Programator šalje poruku hidrostatu koliko vode je potrebno da primi u jednom ciklusu pranja.

Kada se jedan od tih delova pokvari, to utiče i na ostale delove. Pokvaren hidrostat ne može da reguliše nivo vode, pa dolazi do previsokog nivoa vode iz pumpe, tako da veš ostaje neisceđen, a moguće je da dođe i do drugih kvarova. Ukoliko u mašinu uđe mala količina vode, veš će ostati zaprljan, nedovoljno opran i neće moći da se ispere. Zato kada se pokvari bilo koji od ovih delova, važno je da odmah majstor izađe na teren i dođe na vašu adresu, kako bi kompletno pregledao mašinu i ustanovio gde je tačno kvar.

Popravka veš mašina Altina


Popravka hidrostata obično je potrebna kada imamo staru veš mašinu, jer hidrostat nakon nekoliko godina kreće da se kvari. Pumpa za veš mašinu takođe je važna jer reguliše protok vode kroz mašinu. Popravka hidrostata, programatora i pumpe traje svega nekoliko sati, nakon čega opet možete pustiti svoju mašinu u rad. Veoma je važno da nakon završene popravke, majstor ponovo testira mašinu, kako bi utvrdio, da li je sve kako treba da bude sa svim delovima u mašini.

Majstor za mašinu za pranje veša Altina


Kada majstor dođe kod vas da pogleda mašinu, on neće samo popraviti deo koji je pokvaren, već će pogledati celu mašinu, kako bi utvrdio da li je sve na svom mestu, da li je svaki deo ispravan i da li će neki deo praviti problem u budućnosti.

Zato se često dešava da majstor dođe zbog jednog kvara a na kraju popravi više delova, što svakako može uticati na cenu, ali je veoma dobro za vas, da sve delove zamenite na vreme. Ukupna popravka uvek je jeftinija i praktičnija, nego da majstor dolazi zbog svakog rezervnog dela posebno.

Ovlašćeni servis za veš mašine na Altini


Radije birajte ovlašćeni servis, bez obzira da li vam je potreban redovan servis veš mašina ili neka od popravki. Ovlašćeni servisi imaju licencu za rad, nabavljaju proverene rezervne delove, koji su sigurni za upotrebu i zapošljavaju samo majstore sa iskustvom. zato je bolje u startu platiti malo više, nego da na svakih par meseci, zovete drugog majstora. Uz to dobijate račun, garanciju na delove i uslugu, kao i veliki broj saveta oko korišćenja ili nabavke nove  veš mašine. Uz to ovlašćeni servisi su vam uvek dostupni, jer u najvećem broju slučajeva imaju službu za hitne intervencije koju možete pozvati u bilo kom trenutku.