Servis LG veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

LG veš mašine takođe spadaju u skuplje modele, i dosta ljudi želi baš njih. Razlog često leži u efikasnosti pranja, ekonomičnoj potrošnji električne energije, te raznim funkcijama koje pruža uređaj. Ipak, iako ova mašina ima svoj garantni rok, čak i u okviru istog bi trebalo da je redovno održavate i pratite njen rad.

Serviser za LG veš mašine


Praćenje rada veš mašine bi značilo da na vreme pozovete servisere da pogledaju šta nije u redu. Sitne nepravilnosti u funkcionisanju bi mogle dovesti do većih poteškoća, a to onda iziskuje više novca za rešavanje problema. Neki deo, koji bi mogao biti popravljen, sada mora da se menja, i to je, svakako, skuplje. 

Takođe, trebalo bi pratiti savete proizvođača i ne pretrpavati veš mašinu, više nego što je to preporučeno. Uvek je bolje staviti i nešto manje veša, jer će mašina lakše raditi, a sam veš će biti bolje opran. Nećete preopteretiti bubanja, ni izazvati kvar amortizera, ležajeva i slično. 

Čišćenje filtera je još jedna usluga koja je česta i koju naši majstori pružaju. U filter se nakupe sve nečistoće, da ih tako nazovemo, koje dolaze iz veša. Filter ih sprečava da odu dalje u uređaj, zadržavajući ih na sebi. Ipak, prljav i zapušen filter, može sasvim da onemogući pravilan rad veš mašine. 

Popravka LG veš mašina


Popravka LG veš mašina ima veoma realne cene, tako da su one svakome pristupačne. Ne postoji nijedna porodica koja može da funkcioniše pravilno bez ovog uređaja, tako da su naši majstori toga svesni, pa su dostupni u bukvalno svakom trenutku. 

Isto tako, nema kvara koji oni ne mogu da popravke, a razlog je iskustvo, koje dugo preko dvadeset godina, kao i znanje, stručnost, profesionalni alat koji se koristi... Kada treba zameniti deo, isključivo se stavlja originalan.

Majstor za LG veš mašine


Originalan rezervni deo je svojevrsna garancija da sa njime nećete imati problema tokom dugog niza godina, a možda i kroz ceo vek trajanja uređaja. Svi delovi su sa garancijom, a garanciju dobijate i na ruke majstora, tj. uslugu koja vam je pružena. 

LG servis za veš mašine Beograd


Radimo na čitavoj teritoriji Beograda, tako da je dobro da nam se javite čim uočite da veš mašina pokazuje znake nepravilnog rada. Bolje je da mi pogledamo šta nije u redu, nego da se vi brinete i nagađate. Pravovremenom intervencijom, štedite sebi novac, jer nećete doći u situaciju da imate veliku i skupu popravku.