Servis veš mašina Stari grad

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Stari grad je strogi centar Beograda, ali ipak stanovnici ovog dela grada žele najkvalitetniju uslugu kada je u pitanju popravka veš mašine. To bi drugim rečima kazano, značilo da nije važno što je do njih lako doći pošto se nalaze u centru, već da žele da im na vratima budu majstori koje odlikuje iskustvo, znanje, stručnost, profesionalni alat, da to budu serviseri koji daju garanciju, kako na ugrađene rezervne delove, tako i na svoj rad i ruke...

Popravka veš mašina Stari grad


Sve što smo nabrojali je sasvim moguće ako se odlučite za naše ekipe. Reč je o stručnjacima koji predano rade svoj posao preko dve decenije, i za to vreme su na terenu videli sve i svašta, tako da bukvalno ne postoji nijedan kvar koji oni ne mogu da reše, niti ima ijedne situacije koja bi se mogla nazvati nepredviđenom. 

Majstor za mašinu za pranje veša Stari grad


Posebno će vam se dopasti što su oni u mogućnosti da dođu onda kada vi to želite – to može da bude u toku noći, ako je reč o hitnoj intervenciji, ili preko praznika, verskih i državnih, kao i u toku vikenda, godišnjih odmora, i onda kada generalno niko ne radi, sem gradskih dežurnih službi. 

Serviseri su toliko predani poslu, da će odgovoriti na svaki vaš poziv i za oko najdalje sat vremena, a moguće i pre, biti tačno na vašoj adresi. Pogledaće uređaj i ustanoviti šta tačno nije u redu. Nekada je to samo zapušen filter, koji niste redovno održavali, a ponekad je veći kvar u pitanju, kao što je pokvareni programator ili je oštećen bubanj...

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Starom gradu


Šta god bilo po sredi, kada majstori ustanove o čemu se radi, vama će biti saopšten iznos koji je potrebno platiti za opravku. Ovo je još jedna vrsta profesionalnosti, zbog toga što nema neprijatnih iznenađenja, niti skrivenih troškova. Šta se kaže kada se pogleda veš mašina, to tako ostaje do kraja. Delovi koji se ugrađuju potiču od originalnih proizvođača, pa jedno duže vreme možete biti sasvim mirni. Na taj deo dobijate garanciju, kao i na samu uslugu koju su vam pružili majstori.

Cene su veoma realne i prihvatljive, tako da su svakome dostupne, ko želi da mu veš mašinu poprave ljudi koji svoj zanat drže u malom prstu, i koje krase decenije iskustva, entuzijazma i predanog rada sa klijentima i na terenu.