Kada radi centrifuga veš mašina je jako bučna

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Zvuk centrifuge može biti veoma iritantan. Ponekad se toliko čuje da vam može poremetiti san. Ipak, važno je da shvatite zbog čega se to dešava i kada zvuk centrifuge ukazuje na kvarove u veš mašini.

Ukoliko veš mašina nije dobro postavljena i iznivelisana, centrifuga će nepravilno raditi jer će se opterećenje u veš mašini pogrešno rasporediti, što će dovesti do oštećenja njenih delova i do neprijatnih zvukova tokom rada veš mašine.

Loše iznivelisana veš mašina može dovesti do vibracija i buke tokom rada. Veš mašinu je pre puštanja u rad potrebno i postaviti na ravnu podlogu jer neravna podloga može isto doprineti da veš mašina bude pogrešno iznivelisana.

Drugi problem može biti u oštećenim ležajevima bubnja, koji više ne mogu izdržati količinu veša koji se stavlja u bubanj.

Kada veš mašinu preopterećujete sa vešom, ležajevi će vremenom popustiti i na kraju će se potpuno oštetiti.

Ako motor ili remen unutar veš mašine nisu ispravni, mogu se pojaviti neobični zvuci  tokom centrifuge. U tom slučaju, potrebno je da pozovete servisera koji će zameniti motor ili remen.

Ako se buka prilikom centrifuge nastavi ili postane izuzetno glasna, preporučujemo da nas kontaktirate. Tu smo za vas 24 sata dnevno/7 dana u nedelji. Svim klijentima dajemo račun i garanciju, a tu smo i za sve druge elektro usluge.

Veliki broj pravnih i fizičkih lica već ima odličnu saradnju sa nama.