Veš mašina ne povlači omekšivač

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Omekšivač sve domaćice vole, jer osim što ostavlja veš mekanim, kao što samo ime proizvoda kaže, on ima funkciju i da veš namiriše. Stoga se omekšivač bira veoma pažljivo. Nema lepšeg osećaja nego uroniti u posteljinu koja je tek osunčana na suncu, i predivno miriše. Tada se najlepše i najslađe spava, i zbog toga je vrlo važno kakav omekšivač koristite. Što bolji, to će učiinak biti efikasniji, tako da ne bi trebalo štedeti kod kupovine omekšivača.

Isto tako, ne smete stavljati u odeljak na veš mašini više omekšivača nego što je to predviđeno. Postoji tačno određeno koliko se stavlja i to je obično tek jedan čep od te boce u kojoj se nalazi sredstvo. Sve više od toga, može da smeta radu veš mašine, i da na neki način dovede do nekog zapušenja, pa da sledeći put veš mašina i neće da povuče omekšivač.

Nemojte se rukovoditi pravilom da što više, to je bolje, već stavljajte onoliko koliko je to proizvođač mašine predvideo. Ako se već desio kvar, onda pozovite naše majstore, koji vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju.