Zamena hidrostata na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hidrostat je bitan deo veš mašine, bez koga ona ne bi mogla da radi. Njegovo ime samo govori da mu je osnovna funkcija da kontroliše koliki nivo vode će biti u bubnju veš mašine. Hidrostat je u povezanosti sa programatorom, zbog toga što različiti programi pranja koriste drugačije nivoe vode. Primera radi, postoje mašine koje peru sa povišenim nivoom vode, pa će tada ući veća količina vode u bubanj, ali će hidrostat to zaustaviti u nekom trenutku.

Kada se dogodi kvar sa hidrostatom, tada je prvi znak da će voda početi nekontrolisano da se priliva u bubanj. Ovo je veoma ozbiljan problem, jer nema šta da zaustavi vodu, pa ćete to morati vi da učinite, i to tako što ćete zaustaviti rad uređaja i uključiti izbacivanje vode, te rad centrifuge, a onda pozvati majstore. Ovo je jedini način da izbegnete da se voda izlije iz veš mašine i da vam potopi kupatilo.

Dakle, na neki način, kvar na hidrostatu može da se smatra i hitnom intervencijom, jer može da uzrokuje poplavu kupatila. Zbog toga ga treba sanirati što pre, a sa druge strane, osim štete koju možete da imate, nemate mogućnost više da koristite veš mašinu dok taj kvar ne bude saniran.

Razlozi za kvar hidrostata mogu da budu brojni, a prvi je da je taj fabrički deo loše napravljen, da je nepravilno zamenjen ili da je dotrajao zbog starosti veš mašine.

U svakom slučaju, naši majstori vam stoje na raspolaganju, a hitne intervencije se izvode dvadeset i četiri časa dnevno, svakoga dana u godini.

Za naše ekipe ne postoje praznici, verski ni državni, tokom kojih se ne radi. Takođe, nema ni vikenda, godišnjih odmora, niti doba dana ni noći kada ne biste mogli da uputite svoj poziv. Uvek smo spremni da dođemo na adresu i to je obično za oko sat vremena, ako živite na bilo kom delu teritorije Beograda. 

Dolazak na adresu ne naplaćujemo, samo popravku i delove koje menjamo. Kada menjamo hidrostat, onda je to deo koji će biti originalan, dakle poticaće direktno od proizvođača, i imaće garanciju. Nakon profesionalne i stručne ugradnje, možete da budete mirni jedno izvesno duže vreme, jer će sve raditi kako treba.

Kada je reč o cenama ove usluge, najbolje je da sačekate majstore da dođu do vas i da obave procenu i dijagnostiku. Nakon toga će vam biti saopšten iznos za uplatu, koji se ne menja, tako da nema skrivenih troškova.