Kada se izvadi veš iz mašine oseća se na paljevinu

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Osetiti dim ili miris paljevine iz bilo kog aparata nije nikada bezazleno - to je jasan znak da se negde dogodilo pregorevanje, što može biti izuzetno opasno. U slučaju veš mašine, ovaj problem je ozbiljan i zahteva hitnu pažnju.

Prvo što treba učiniti je isključiti mašinu i glavni izvor napajanja kako bi se izbegle dalje štete ili opasnosti.

Zatim treba pažljivo pregledati električne instalacije, prekidače i utičnice. Ako primetite bilo kakve znakove pregorevanja ili oštećenja, neophodno je pozvati električara da pregleda situaciju i otkloni problem.

Korišćenjem alata poput glinerice treba proveriti da li ima napona i da li prekidač funkcioniše kako treba. Ako prekidač ne radi, to može biti znak da je došlo do kvara na tom delu.

Neophodno je reagovati brzo, jer prekidač može izazvati kratak spoj ili čak požar ako se problem ne reši na vreme.

Ako su instalacije ispravne, problem može biti u samoj mašini., kada pregoreli grejač ili termostat mogu biti uzroci. U tom slučaju, potrebno je pozvati stručnjaka za popravku mašina koji će pregledati mašinu i zameniti oštećene delove kako bi veš mašina bila sigurna.

 U svakom slučaju, važno je shvatiti ozbiljnost situacije i reagovati odmah kako bi se sprečile dalje štete ili potencijalno opasni incidenti. Sigurnost treba uvek staviti na prvo mesto.

Naš elektro servis je uvek tu za vas, čak i neradnim danima i noću, kada možete pozvati našu službu za hitne intervencije, koja radi 24 sata/7 dana u nedelji