Koja mašina za veš daje najdužu garanciju?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Nekada su veš mašine radile preko dvadeset godina, a neke su uspevale da operu veš od čak dve generacije, radeći po trideset godina. Danas to nije slučaj, jer svi znamo da su se vremena promenila i da živimo u potrošačkom društvu.

Radije kupujemo nove stvari, nego što popravljamo stare. Zbog ove navike potrošača, proizvođači prave takve uređaje koji su po svojoj ceni mnogo dostupniji, ali su i lošijeg kvaliteta, pa tako na primer, neki delovi koji su bili metalni, sada su zamenjeni plastikom.

Jasno je da plastika ne može da traje koliko metal, pa to može da bude razlog što će u nekom trenutku biti potrebna zamena tog dela.

Naš narod voli kada na neki uređaj dobije što dužu garanciju. Zbog toga je i naša preporuka da se raspitate koja je to marka veš mašine koja daje dužu garanciju od tri godine. Mi ćemo navesti primer Beko mašina, koje su vrlo dobrog kvaliteta, a garancija na njihov rad je čak pet godina. Za to vreme, ne bi trebalo da ih ispuštate, i morale bi da rade savršeno. Ako se ipak dogode neki problemi, vi imate račun i garantni list.