Servis i popravka bojlera za kupatilo

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Jedan od najvažnijih tehničkih uređaja u savkom domu je bojler. Kada bojler ne radii li kada primetimo neobične znake kvarova na bojleru u kući nastane vanredno stanje.

Važno je da znate da ako vam se učini bilo šta neobično sa bojlerom,da  ga obavezno isključite i pozovete majstora za popravku. Sve dok je bojler pokvaren ne možemo da se kupamo, a tople vode nema ni za pranje sudova ni za pranje veša.

Servis kupatilskog bojlera

 

Servis bojlera je nešto što moramo raditi s vremena na vreme, kako bi ostali bezbedni i kako se ne bi pitali da li je bojler ispravan za korišćenje.

 

Ono što je posebno važno jeste redovna kontrola bojlera, dakle redovan servis, koji se mora raditi bar jednom godišnje, zbog nakupljanja kamenca, koji ne možete da sprečite.

Taloženje kamenca dovodi do sporijeg rada grejača, koji je odgovoran za zagrevanja vode, a kasnije i do prestanka rada grejača, Zato je važno redovno čistiti kamenac, kao bi se grejač održao  dobrom stanju.

Popravka protočnog bojlera

 

Protočni bojleri postali su sve popularniji i koriste se kako u kuhinji tako i u kupatilu, u zavisnosti od potreba potrošača. Kako biste imali ugrađen protočni bojler najvažnija je njegova postavka i montaža.

 

Klijenti koji žele protočni bojler, moraju angažovati dobre električare i imati dobri elektro instalaciju, kako bi protočni bojler radio adekvatno.

Popravka protočnih bojlera je nešto kompleksnija nego običnih bojlera i obično se odnosi na zamenu termostata i električnih instalacija.

Protočni bojleri su manje skloni kvarovima, a servis se radi, samo kada dođe do kvara. 

Servis Ariston bojlera bez elektronike

 

Servis Ariston bojlera radi se ada se nakupi velika količina kamenca koja uzrokuje kvarove na grejaču. Ukoliko se grejač pokvari, nema ni tople vode.

 

Akumulacioni bojleri rade po principu zagrevanja vode, a kada je grejač oslabljen zbog taloženja kamena tada do zagrevanja dolazi sporije, a to su sve one situacije, kada čekamo i do nekoliko sati da se ugreje voda.

Kako bismo uštedeli vreme, potrebno je da odmah pozovemo servidera bojlera da uradi pregled Ariston bojlera ili bilo koje druge marke bojlera i utvrdi zbog čega se voda sporije zagreva ili se uopšte ne zagreva.

Servis Elite inox bojlera


Servis bojlera potrebno je raditi bar jednom godišnje, ali i češće ako primetimo pucketanje bojlera, curenje vode iz bojlera i druge neobične pojave koje mogu biti i opasne.

Važno je da  ne koristimo bojler u tim situacijama, jer zbog neprilagođenog pritiska, može doći i do eksplozije bojlera i požara,što su najveće posledice pokvarenog bojlera.

Bez obzira da li vam je potreban servis Elite Inox bojlera ili neke druge vrste bojlera, možete pozvati servis bojlera koji radi kako za fizička, tako i za pravna lica na otklanjanju kvarova i zameni delova, kao što su grejač, termostat, zamena kazana i slično.

Servis Termorad bojlera


Serviseri rade sve modele i marke bojlera i zato je važno da ih pozovete  kad god primetite nešto čudno kod vašeg bjlera. Jedan od znakova upozorenja, da je grejač oštećen jeste i sporo zagrevanje vode ili da bojler uopšte ne zagreva vodu, kao što bi trebalo. tada će najverovatnije biti potrebna zamena grejača na bojleru, koji vremenom strada, ako se kamenac ne čisti na vreme.

Serviseri mogu popraviti bilo koju vrstu i marku bojlera. Za hitne situacije tu je i hitna služba, kada je potrebno da pozovete majstora, siključite bojler i sačekate da se  kvar sanira.

Servis Metalac bojlera


Ukoliko smatrate da vam je potreban servis Metalac bojlera, nemojte klevati da pozovete servis.

Sam dolazak majstora se ne naplaćuje, već samo popravka, ali tek kada majstor ustanovi do kakvog je kvara došlo i da li je potrebno samo očistiti ili zameniti delove koji više ne rade.

Popravke se najčešće svode na zamenu termostata i grejača, ali i pregleda kazana, čišćenje kamenca i slično.

Uvek izaberite servis sa dugogodišnjim iskustvom i ako je moguće izaberite servis koj je u vašoj blizini.

To će smanjiti vreme dolaska majstora ali i vašu ukupnu cenu popravke. Ne morate brinuti o rzervnim delovima, ako je potrebno da se zamene, jer većina sevisera ih već ima kod sebe i veoma jednostavno će ih zameniti.