Veš mašina ne prima dovoljno vodu

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kod rada veš mašine, voda je osnovna, zbog toga što na omogućava da se veš pere kako treba. Što više promena vode u uređaju, to znači da će veš biti kvalitetnije opran. Voda je posebno važna kod ispiranja, jer ako se veš ne ispere kako treba, to može da izazove razne zdravstvene smetnje kod ljudi.

Na primer, zamislite posteljinu koja nije isprana dobro, zato što veš mašina nije primila odgovarajuću količinu vode. To bi značilo da veš ne može da iz sebe izbaci sav prašak i omekšivač koji je primio, a ovo svakako neće prijati vašoj koži. 

Dakle, ako mašina ne prime dovoljno vode, pozovite naše ekipe koje će izaći na teren i videti o čemu se tačno radi. Nakon toga, kada uspostave tačnu i preciznu dijagnostiku, kazaće vam cenu. Cena koja se saopšti tada, ne menja se do kraja rada i ne postoje skriveni troškovi niti neka druga neprijatna iznenađenja. 

Zbog toga, dakle, iz razloga profesionalnosti, ne govori se cena putem telefona, jer je to samo orijentaciono i paušalno i nikada ne može da bude tačno.

Majstora za popravku veš mašine pozovite na brojeve: 063/554 535, 011/264 4444