U sred programa veš mašina stane

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je potrebna u svakom domaćinstvu, bez obzira da li je to jednočlano ili petočlano, na primer. Naravno, češće se uključuje u onim porodicama gde postoje mala deca, čiju garderobu treba često prati. Kada vam se dogodi da u sred programa veš mašina stane, verovatno će vas uhvatiti panika.

Veš nije opran, stoji u veš mašini, i sad ne znate šta da radite. Nemojte mnogo da razmišljate, već odmah pozovite naše ekipe. Majstori su u stanju da izađu na teren u roku od sat vremena od momenta kada su primili telefonski poziv i da dođu na lice mesta. Ovaj dolazak se ne naplaćuje, a bitno je samo da se nalazite na teritoriji Beograda.

Tačnu cenu popravke majstori vam ne mogu reći preko telefona, zato što bi to bilo neprofesionalno, ako još nisu ni videli uređaj. Dakle, moraju da pogledaju o čemu se tačno radi, šta nije u redu i šta je uzrok kvara, pa tek onda će vam kazati koliko treba da platite. Nekada su to samo ruke majstora, a ponekad mora da semenja deo. Novi deo je originalan i ima garanciju.