Veš mašina vlaži na filteru

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Redovno proveravanje filtera i njegovo čišćenje bi trebalo da bude obavezno, ako želite čist veš i ispravnu veš mašinu. Potrebno je da se on bar jednom mesečno izvuče isprazni i očisti a ako ste primetili vodu i da je filter vlažan to može značiti da postoje i dodatni problem u veš mašini.

Moguće je da filter vlaži zbog odvodnog creva koje je oštećeno ili lose montirano. Ono može biti blokirano i savijeno, zbog čega se može pojaviti vlaga na filter.

Ukoliko je nivo vode previsok u veš mašini ona može doći i do filtera zbog čega se preporučuje da i to proverite i ispraznite vodu.

Postoji mnogo stvari koje prouzrokuju curenje filtera, zato je najbolje da veš mašinu pogleda vodojnstalater koji će utvrditi pravi uzrok i ukloniti ga ali i očistiti filter.

Pre popravke važno je isključiti veš mašin u kako ta voda ne bi završila i van veš mašine.

Redovan servis mašine se preporučuje uvek preventivno, zato što je mnogo lakše sprečiti buduće kvarove in a vreme primetiti potencijalne probleme.

Zato je naš servis veš mašina najbolja adresa za vas, jer osim redovnog servisa, radimo i sve vrste popravki na veš mašini, detekciju ali i proveru nakon popravke. Nakon kompletne intervencije savetujemo da sačuvate račun i garanciju od nas kako biste se osećali bezbednije.